‘Special Forces’: Ook Saïd Boumazoughe twijfelt om op te geven

Het gaat snel in Special Forces. Na amper 30 uur zijn er al twee rekruten uit het programma. Ondertussen denkt ook Saïd Boumazoughe aan opgeven. Vooral fysiek heeft hij het moeilijk, omdat zijn energie volledig op is.

Het tweede seizoen van Special Forces begon met elf nieuwe rekruten. Het ging om Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt. Van hen hebben Nora en Lynn ondertussen het programma verlaten.

Saïd Boumazoughe

De overige negen rekruten zijn ondertussen 30 uur bezig en hebben daarin zo goed als niets geslapen. Na die zware eerste anderhalve dag wordt rekruut 10 – acteur Saïd Boumazoughe – bij de cheffen geroepen om te vragen hoe hij zich voelt. Daar stort Saïd in en vertelt hij over alle twijfels die hij heeft om verder te doen. De voorbije opdrachten liep hij meerdere kleine blessures op en die spelen hem parten.

“Het is intensief, ik heb last van oude blessures en nu ook van mijn vinger”, begint hij. “Ik ben mezelf tegengekomen. Ik ben een vechter en ik ben leergierig, maar nu mijn vinger die geblesseerd is, kan ik niets meer. De leeuw die ik dacht te zijn tijdens mijn trainingen thuis, daar is nog maar een kat van overgebleven”, klinkt het eerlijk. “Wij zijn ervan overtuigd dat je het kan”, spreken de cheffen hem moed in.

Bekijk het fragment in Special Forces:

Special Forces is elke maandag om 20.40 uur te zien op VTM en staat ook op Streamz.

Meer
Lees meer...