Spider-Man komt (heel) binnenkort naar Disney+

Goed nieuws voor de fans van Spider-Man, want de superheld komt binnenkort (eindelijk) naar Disney+. De streamingdienst maakte namelijk bekend dat er vier nieuwe films zullen verschijnen. Maar wie denkt dat ook alle Spider-Man-films met acteur Tom Holland te zien zullen zijn, is eraan voor de moeite.

Vanaf vrijdag 17 juni kan je op Disney+ kijken naar vier Spider-Man-films. Dat maakte de streamingdienst zonet bekend. Het gaat om de films met Tobey Maguire als Spider-Man én de eerste met Tom Holland, namelijk Spider-Man: Homecoming. Wanneer en of ook de andere films binnenkort naar Disney+ komen, is nog niet bekend.

Tobey Maguire

De eerste drie films die op vrijdag 17 juni zullen te vinden zijn op Disney+, zijn de allereerste Spider-Mans. Die dateren uit 2002, 2004 en 2007 en hebben acteur Tobey Maguire in de hoofdrol. De films zijn voor veel fans pure nostalgie en worden ook gezien als het begin van Spider-Man zijn grote succes.

De komst van de allereerste films kunnen vooral fijn zijn voor mensen die ook Spider-Man: No Way Home hebben gezien. Daarin komt Maguires Peter Parker namelijk nog eens terug. En ook de slechteriken uit de drie films zijn nog eens te zien. Met Spider-Man 1, 2 en 3 kan je dus je geheugen nog eens opfrissen. Zeker wanneer je van plan bent om binnenkort naar de bioscoop te gaan voor de extra lange versie van No Way Home.

Homecoming

Naast alle films met Tobey Maguire als Spider-Man zal er ook één met Tom Holland verschijnen. Dat wordt Spider-Man: Homecoming uit 2017. Daarin was Holland, naast een kleine bijrol in Captain America: Civil War, voor de allereerste keer te zien als de superheld.

De reden waarom de films nog niet eerder op Disney+ verschenen, is het gebrek aan auteursrechten. De Spider-Man-films zijn namelijk niet volledig van Marvel Studios, maar ook van Sony Pictures. Het valt nog af te wachten of de twee studio’s binnenkort ook een regeling kunnen treffen over Far From Home en No Way Home.

Heb je nog geen abonnement op Disney+? Klik dan hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...