Spotify down: Wereldwijde storing bij de muziekapp

Spotify app
Shutterstock

De iOS-app van de Zweedse muziekapp Spotify ligt wereldwijd plat. Sinds deze middag krijgt de app klachten waaraan er op dit moment gewerkt wordt.

De iOS-versie van de app van Spotify heeft te maken met een storing. Daarbij geven heel wat gebruikers aan dat ze de app niet kunnen openen. De app opent even, om vervolgens weer te sluiten en ook de app verwijderen en herinstalleren heeft geen effect.

Spotify down

De Zweedse muziekstreamingapp is op de hoogte van de problemen en werkt aan een oplossing. De problemen doen zich enkel voor op de app in iOS. Wie een Android heeft, kan dus rustig verder muziek luisteren via Spotify.

Ook de online versie en de app voor computers werken wel nog steeds. Daarbij zijn er ook geen problemen bij de app voor Apple-computers. Op Twitter is er vooral veel chaos nu, want wat moet een mens tegenwoordig nog doen zonder Spotify? Gelukkig is het niet de eerste keer dat Spotify problemen ondervindt en deze zijn meestal al na enkele uren opgelost. Volhouden en je oude doos met cd’s nog eens bovenhalen, is dus de boodschap.

Gesponsorde artikelen