Iconische sprookjeshotel heropent in Disneyland Parijs

Het bekende Disneyland Hotel in Parijs is vandaag, 25 januari, na een grondige renovatie opnieuw opengegaan. Op sociale media zijn ook foto’s vrijgegeven van de hernieuwde koninklijke look en die zorgt voor heel wat enthousiasme bij de fans.

Het is geen geheim dat sommige delen van Disneyland Parijs niet meer van de nieuwste zijn en nood hebben aan enige renovatie. De uitbaters van het park weten dat uiteraard ook en dus wordt er grondig werk gemaakt van een hernieuwde look. Daarbij horen nieuwe attracties, maar ook renovaties.

Disneyland Hotel

Een van de pronkstukken van die renovaties is het prestigieuze Disneyland Hotel. Dat werd voor het eerst geopend in 1992, maar was nu twee jaar gesloten. Nu is het eindelijk opnieuw open voor het publiek. “Dit unieke vijfsterrenhotel in het centrum van Disneyland Parijs toont onze ambitie voor een gehele transformatie van het resort. We zijn blij dit hotel te kunnen heropenen voor de Disneyroyals”, klinkt het bij Natacha Rafalski, topvrouw van Disneyland Parijs.

Op foto’s van het vernieuwde Disneyland Hotel zien we de gerenoveerde lobby, een slaapkamer en een eetervaring in het thema van Beauty and the Beast. Disneyland Hotel heeft in totaal 487 kamers en suites in het thema van de verschillende Disneyprinsessen. Het gaat hierbij om films zoals CinderellaFrozenThe Sword in the StoneMoana en The Princess and the Frog. De gasten krijgen een “gepersonaliseerde koninklijke styling” waarbij de bezoekende fans met make-up, haarstyling, kostuums en accessoires omgetoverd worden tot “elegante prinsessen of stralende prinsen”.

Meer
Lees meer...