Open-world game ‘Star Wars – Jedi: Fallen Order’ vanaf nu verkrijgbaar: van de makers van ‘Apex Legends’ en ‘Titanfall’

EA Games

Ben je gamer én Star Wars-fan? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want er komt een nieuw spel naar PlayStation 4, Xbox One en PC: Star Wars – Jedi: Fallen Order. De nieuwste uitgave van EA Games is vanaf 19 november verkrijgbaar in ons land.

Altijd al in de huid willen kruipen van Luke Skywalker, Obi-Wan, Anakin, Rey en andere Jedi? Dan is het je geluksdag, want in de nieuwe open-world game van Star Wars kruip je in de huid van het personage Cal Kestis, een jonge Jedi die zich na de beruchte Order 66 schuilhoudt in de schaduw.

Zeer moderne gameplay

Door zijn interessante vrienden en spannende avonturen wordt Cal steeds sterker en aanvaardt hij zijn lot als Jedi om het Empire de kop in te drukken. Omring je dus door de Force en verwacht je maar aan een leger Stormtroopers, droids en monsterlijke Star Wars-schepsels. Vooral wanneer je met de Force werkt en met een lightsaber in de hand vecht, voel je je absoluut een koning.

Naast die verhaallijn is er heel wat werk gekropen in de verschillende gebieden in het spel. Bij elk gebied is er een duidelijke weg, die je moet nemen, maar wie van het pad afwijkt, stoot op puzzels en schatkisten.

Van de makers van Apex Legends

EA Games

Battlefront 2 slaagde er niet echt in om het grote publiek te overtuigen dat Star Wars-games meer zijn dan enkel het multiplayer-luik. Mede daarom werd ervoor gekozen om Star Wars Jedi – Fall Order te laten maken door gameproducent Respawn Entertainment. De studio werd wereldberoemd met de gerenommeerde games Apex Legends en de Titanfall-games.

Deze nieuwe van EA Games moet zeker niet onderdoen voor andere open-world kleppers zoals Tomb Raider, Uncharted en de Assassin’s Creed-reeks. Vanaf nu verkrijgbaar.

EA Games

Gesponsorde artikelen