‘Star Wars’-spin-offreeks ‘Obi-Wan Kenobi’ op Disney+ cast Indira Varma (‘Game of Thrones’)

Indira Varma is toegevoegd aan de cast van Obi-Wan Kenobi. De opnames van deze spin-offreeks van Star Wars, die te zien zal zijn op Disney+, zouden dit voorjaar beginnen.

The Walt Disney Company heeft de komende jaren grote plannen met de franchise Star Wars. Niet alleen komt er een nieuwe film van de hand van Taika Waititi en een derde seizoen van The Mandalorian, Disney plant nog heel wat andere spin-offreeksen.

Ewan McGregor

Een van de volgende projecten op dat vlak is de serie Obi-Wan Kenobi. Die zal zich afspelen in de periode tussen Star Wars: Revenge of the Sith en Star Wars: A New Hope. De titelrol is weggelegd voor Ewan McGregor terwijl ook Hayden Christensen zal hierin terugkeren als Darth Vader.

Naast deze twee hoofdrolspelers is nu ook Indira Varma toegevoegd aan de cast van Obi-Wan Kenobi. Dat meldt de website Deadline. Varma is vooral bekend van haar rol als Ellaria Sand in Game of Thrones, maar was eerder ook al heel wat andere reeksen en films te zien zoals Rome en Luther. Welke rol ze zal spelen in Obi-Wan Kenobi is nog niet geweten.

Disney+

Ewan McGregor maakte recent bekend dat de opnames van Obi-Wan Kenobi dit voorjaar zouden starten. De reeks zal geregisseerd worden door Deborah Chow, die ook al enkele aflevering van The Mandalorian voor haar rekening nam. Wanneer de serie op Disney+ zal te zien zijn, is niet bekend.

(uv)

Meer
Lees meer...