‘Starstruck’ zoekt nieuwe deelnemers voor seizoen 2

Gisteren kon je op VTM kijken naar de finale van het eerste seizoen van Starstruck. Daarin namen de 12 winnaars van de voorrondes het tegen elkaar op in een spannende finale. Gentenaar Sonny ging met zijn feilloze imitatie van Freddie Mercury uiteindelijk met de overwinning aan de haal. Maar VTM heeft de zoektocht naar zijn opvolger gisteren al geopend.

Eind vorig jaar startte op VTM de zoektocht naar de beste imitator in het nieuwe programma Starstruck. In totaal namen 72 onbekende Vlamingen het tegen elkaar op. Maar op het podium werden ze een superbekende ster. De deelnemers kropen namelijk in de huid van hun idool om een zo goed mogelijke imitatie neer te zetten.

Finale

In de finale namen de twaalf beste deelnemers uit de voorrondes het tegen elkaar op. Ze brachten elk nog een nummer van hun idool waarna het publiek in de zaal en de jury Eurovisiegewijs hun punten uitdeelden.

Uiteindelijk werd Gentenaar Sonny de winnaar van Starstruck. Hij begon ambitieus aan de finale door het nummer We Are The Champions te brengen. En hij zette daarbij opnieuw een perfecte imitatie neer van Freddie Mercury. Sonny is in het dagelijkse leven de frontman van de Queen-tributeband Mother Mercury en kent Freddie Mercury dus vanbinnen en vanbuiten en dat leverde hem uiteindelijk de overwinning op.

Seizoen 2

Op het einde van de finale had presentatrice Laura Tesoro nog een mededeling voor de kijkers. Ze liet weten dat er een tweede seizoen zal komen van Starstruck en dat de inschrijvingen voor dat seizoen geopend zijn.

Wie dus een perfecte imitatie van een wereldster (of Belgische zanger of zangeres) kan neerzetten, kan zich vanaf nu inschrijven via de website van VTM en misschien zien we jou dan binnenkort wel schitteren in het tweede seizoen van Starstruck.

Meer
Lees meer...