‘Stranger Things’-acteur David Harbour bevestigt interessante onthulling in seizoen 4

De opnames van Stranger Things seizoen 4 zijn officieel begonnen. Dat betekent dat de acteurs nu ook zelf meer weten over hoe het hun personage zal vergaan. Tijdens een panelgesprek op Comic Con in het Britse Liverpool had acteur David Harbour het over een interessante onthulling over zijn personage Jim Hopper.

Het nieuwe seizoen van Stranger Things komt waarschijnlijk niet voor begin 2021 uit, maar toch beginnen de nieuwtjes zich op te stapelen. Na de grote onthulling tijdens de eerste teaser kan acteur David Harbour eindelijk vrijuit praten over de weg van zijn personage in seizoen 4. Op de Liverpoolse Comic Con vertelde de acteur dat de kijkers zijn achtergrondverhaal te zien zullen krijgen, en dat er een grote onthulling zit aan te komen.

“Grote onthulling”

https://twitter.com/90swheeler/status/1236368382452252672

Tijdens een gesprek waarbij fans vragen konden stellen, kreeg acteur David Harbour de vraag: “Wat is je favoriete ding aan seizoen 4?” De acteur, die Jim Hopper speelt in de serie, antwoordde daar zeer mysterieus op.

“In seizoen 4 komt er een grote onthulling over Hoppers achtergrondverhaal. De kijkers hebben het al wat kunnen aanvoelen, maar er is nog nooit echt over gesproken. Ik kijk er zelf echt heel erg naar uit om dit deel van mijn personage te kunnen tonen. Het is iets dat ik zelf al wist bij het opnemen van mijn allereerste scène in seizoen 1, maar waar de kijkers niets van weten. Het is persoonlijk mijn favoriete kant van Hopper. Maar het heeft te maken met zijn verleden in New York en Vietnam, en nog andere dingen. Het toont ook een beetje waarom hij zoveel doet voor Joyce (Winona Ryder) en Eleven (Millie Bobby Brown). Het is echt een heel grote onthulling, en ik ben super excited.

Geruchten

De video werd verschillende keren gedeeld op sociale media, en de geruchtenmolen begon te draaien. Sinds het begin van de serie hadden de kijkers al het gevoel dat Harbours personage Hopper een verleden had met Joyce Byers. Dat de twee personages samen op de middelbare school zaten, is al lang geen geheim meer, maar fans denken dat er veel meer gebeurd is.

Het gaat zelfs zo ver dat sommigen denken dat ‘de grote onthulling’ te maken heeft met het feit dat Jonathan (Charlie Heaton) de zoon van Joyce en Hopper is, en niet die van Joyce en Lonnie. In dat geval zou Will (Noah Schnapp) Jonathans halfbroer zijn. Het was al bekend dat de Duffer Brothers, de makers van de serie, een aantal flashbacks in het vierde seizoen zouden verwerken. Als de geruchten kloppen, dan kunnen we inderdaad van een ‘grote onthulling’ spreken. Een hele grote zelfs.

https://twitter.com/swiftlynatalia/status/1236364947988402176
https://twitter.com/byersrights/status/1236391106692231168

Stranger Things: alles wat we al weten over seizoen 4

Meer
Lees meer...