‘Stranger Things’ krijgt officieel bordspel

Fans van Stranger Things zullen nog even geduld moeten hebben voor het vijfde en laatste seizoen van de reeks zal verschijnen. Maar nu is er een oplossing om het wachten wat aangenamer te maken. Er komt namelijk een officieel bordspel van de reeks.

Het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things zou ten vroegste in 2024 op Netflix verschijnen. De opnames zullen dit jaar nog van start gaan, maar liepen al heel wat vertraging op. Ook de staking van de schrijvers in de Verenigde Staten zal vermoedelijk voor extra vertraging kunnen zorgen. Maar in tussentijd kunnen fans van de reeks wel hun hart ophalen.

Stranger Things: Upside Down

Stranger Things heeft namelijk een officieel bordspel aangekondigd dat gebaseerd is op de reeks. Het bordspel kreeg de naam Stranger Things: Upside Down en is vanaf nu verkrijgbaar. Het bordspel is gebaseerd op de gebeurtenissen uit de eerste twee seizoenen van Stranger Things. Daarbij is het doel om Will te vinden én te bevrijden uit de Upside Down.

Tijdens het spel speel je als een van de personages uit de Netflixreeks. Je zal items moeten verzamelen die je helpen om het op te nemen tegen de demogorgon. Om sterker in je schoenen te staan, kan je bondgenootschappen aangaan met andere spelers.

Stranger Things: Upside Down werd ontworpen door Rob Daviau en is een samenwerking tussen Netflix en CMON Games. Het spel is verkrijgbaar via de website van CMON Games voor 49,99 dollar (46,6 euro), maar hier komen nog wel hoge shippingkosten bij naar België.

Bekijk hier een aankondigingsvideo van het bordspel:

Meer
Lees meer...