Stray Kids zal te horen zijn op remix van ‘All My Life’ van Lil Durk ft. J.Cole

Lil Durk heeft het minialbum ‘All My Life The Remixes’ aangekondigd. Daarbij zal het nummer All My Life, waarvoor Lil Durk samenwerkte met J.Cole onder handen genomen worden door de K-popgroep Stray Kids en de Nigeriaanse singer-songwriter Burna Boy. De remixen zullen verschijnen op vrijdag 13 oktober.

De K-popgroep Stray Kids heeft een opvallende samenwerking te pakken. De negenkoppige boyband zal een eigen remix maken van het nummer All My Life van Lil Durk ft. J.Cole.

All My Life

Het nummer All My Life van Lil Durk ft. J.Cole verscheen op 12 mei 2023 en schopte het tot de tweede plaats in de Billboard Hot 100, de belangrijkste Amerikaanse hitlijst. Nu zal Lil Durk twee nieuwe versies van het nummer uitbrengen. Het gaat om twee remixen, waarbij All My Life door twee heel verschillende artiesten onder handen werd genomen.

De eerste remix werd zo gemaakt door de Nigeriaanse singer-songwriter en producer Burna Boy, die je kan kennen van zijn remix van Jerusalema. Het is de Burna Boy-remix van Jerusalema dat bij ons nummer één haalde in de hitlijsten. De tweede remix wordt verzorgd door de negenkoppige K-popgroep Stray Kids, die bekendstaat voor hun nummers die geïnspireerd zijn op EDM.

‘All My Life The Remixes’ bestaat uit drie tracks: de twee remixes en het origineel en zal verschijnen op vrijdag 13 oktober.

Bekijk hier de aankondiging van All My Life (Stray Kids Remix):

Beluister hier al een korte teaser van All My Life (Stray Kids Remix):

Beluister hier de originele versie van All My Life van Lil Durk ft. J.Cole:

Meer
Lees meer...