Streamz brengt ‘Coworking Het Eiland’ naar verschillende plekken in Vlaanderen

Binnenkort keert Het Eiland (eenmalig) terug. Op donderdag 11 juli verschijnt de speciale reünieaflevering namelijk op Streamz. Daarmee wordt ook meteen de 20ste verjaardag van de succesvolle reeks gevierd. Om dat jubileum extra te vieren komen er ook tijdelijk coworking spaces die volledig gebaseerd zijn op de reeks.

Voor studenten is de vakantie net begonnen, maar voor anderen betekent de zomer gewoon doorwerken. Voor hen heeft Streamz een leuke oplossing. Tussen 1 juli en 26 juli zijn er in Hasselt, Antwerpen en Gent namelijk coworking spaces in thema van Het Eiland.

Daarmee viert de streamingdienst de 20ste verjaardag van de iconische reeks én de release van 20 jaar Het Eiland op 11 juli. Daarin komt de cast na al die jaren nog eens samen om oude beelden en bloopers te bekijken én om herinneringen op te halen.

Coworking

Om fans de volledige ervaring te kunnen meegeven, komen er ook drie coworking spaces. Die ruimtes zijn volledig ingekleed in de sfeer van Het Eiland. Denk daarbij maar aan Trivial Time, darts, groene dassen, toffe quotes overal, enzovoort.

De spaces zijn verspreid over drie steden: Gent, Antwerpen en Hasselt. Hoe lang de ruimtes er precies zullen zijn, hangt af van de locatie. In Antwerpen kan je van 1 tot 26 juli terecht, in Hasselt van 22 tot 26 juli en in Gent van 8 tot 12 juli. Het enige wat fans moeten doen, is een plek reserveren en een eigen laptop meenemen.

Een plek reserveren kan hier. 20 jaar Het Eiland zal vanaf donderdag 11 juli 2024 te vinden zijn op  Streamz. Dit najaar zal de special ook verschijnen op VRT CANVAS en VRT MAX.

Meer
Lees meer...