Stromae is eerste headliner voor Rock Werchter 2023

Rock Werchter heeft de eerste headliner voor de editie van 2023 aangekondigd. Het gaat om Stromae, die bijna precies een jaar geleden zijn langverwachte comeback maakte. De Belg zal de eerste festivaldag, donderdag 29 juni 2023, afsluiten.

De eerste naam voor de volgende editie van Rock Werchter is bekend. Het gaat om Stromae, die vorig jaar na een pauze van 7 jaar zijn comeback maakte.

Tour

In maart bracht de Belgische zanger zijn nieuwste album ‘Multitude’ uit en kondigde hij ook zijn eerste nieuwe wereldtournee aan. Die werd afgetrapt met een speciale avant-première in Brussel in februari 2022 en de show op Werchter Boutique in juni 2022. Daarna stond Stromae ook op het festival Sziget in Boedapest.

Later deze maand zal Stromae aan zijn Noord-Amerikaanse concerten beginnen. Vanaf maart 2023 is het de beurt aan Europa. Daarbij zal hij ook drie keer in een uitverkocht Paleis 12 in Brussel staan. En nu komt er dus nog een grootschalig optreden op Rock Werchter bij.

Stromae

Afgelopen zomer stond Stromae dus ook al op het podium op de festivalweide in Werchter. Toen ging het om een speciale show op Werchter Boutique 2022. Maar volgend jaar zal hij als headliner te zien zijn op het vierdaagse festival Rock Werchter. Stromae zal daarbij de eerste dag, die zal doorgaan op donderdag 29 juni, afsluiten.

De ticketverkoop voor Rock Werchter 2023 gaat van start op 29 oktober 2022. Maar je kan je nu al registreren voor de presale. Dat doe je via deze link. Waarschijnlijk zullen er de komende weken nog een aantal namen aan de affiche worden toegevoegd. Rock Werchter 2023 gaat door van donderdag 29 juni tot zondag 2 juli 2023.

Meer
Lees meer...