Supersimpele TikTok-hack toont hoe je rode vlekken uit Tupperware krijgt

Hoewel je TikTok misschien enkel associeert met dansende tieners, zijn er soms ook nuttige tips te vinden. Zoals deze virale hack die ervoor zorgt dat je nooit meer van die oranje vlekken hebt op je Tupperware-potjes.

Iedereen die wel eens een portie spaghettisaus invriest heeft wel een paar Tupperware-potjes staan die oranje vlekken hebben. En die zijn voor het leven. Of toch niet? Want een virale TikTok-hack toont nu hoe je die vlekken uit je Tupperware-potjes haalt. En dat is simpeler dan je denkt.

Tupperware

Naast het feit dat je de juiste dekseltjes vaak kwijt bent en dat ze een hel zijn om te ordenen, is het grootste probleem van Tupperware-potjes waarschijnlijk dat ze oranje vlekken krijgen wanneer je er één keer spaghettisaus in bewaard hebt. Maar daar kan je makkelijk iets aan doen, zo leert TikTok ons nu.

TikTokker @adikempler kwam met dé oplossing voor die oranje vlekken in je potjes. De video werd al meer dan 3,7 miljoen keer bekeken en kreeg al meer dan 500.000 likes. Voor de hack heb je niets speciaals nodig. Enkel water, afwasmiddel en een paar stukjes keukenpapier. Je moet een beetje warm water in je potje doen, samen met wat afwasmiddel en enkele stukjes keukenpapier. Vervolgens moet je het dekseltje op het potje doen en er 45 seconden tot een minuut lang mee schudden. Daarna kan je het potje gewoon afspoelen en is het weer helemaal proper. Verschillende mensen probeerden de hack al uit en ook zij bevestigden dat het werkt. Hack van de eeuw als je het ons vraagt!

Bekijk hier de TikTok met de hack van @adikempler:

@adikempler

This hack has saved so many of my Tupperware friends. Try it!!!! ##fyp ##cookingvideos ##cookinghacks ##lifehacks ##hacks ##stainremover ##foryou ##foryoupage

♬ original sound – adikempler
Meer
Lees meer...