‘Sweet Tooth’ seizoen 2 krijgt officiële trailer

Volgende week is het eindelijk zover. Dan verschijnt het langverwachte tweede seizoen van de reeks Sweet Tooth op Netflix. Eerder deelde de streamingdienst al een korte teaser, maar gisteren volgde ook een trailer. Daarin krijgen we te zien dat Gus en de andere hybrids sterk in hun schoenen zullen moeten staan om te ontsnappen aan het kwaad.

Bijna een jaar geleden liet Netflix weten dat de opnames van Sweet Tooth seizoen 2 waren afgelopen. Fans hoopten dan ook dat de nieuwe afleveringen snel zouden verschijnen, maar dat bleek uiteindelijk niet het geval. Pas op 27 april, bijna twee jaar na het eerste seizoen, verschijnt het tweede. In de trailer, die bijna drie minuten duurt, krijgen we meer te zien over het verleden van Gus én krijgen we meer info over de dag dat “de wereld verging”.

Sweet Tooth

Sweet Tooth speelt zich af in een dystopische toekomst waarbij het grootste deel van de mensheid overleed door een virus. Samen met het virus duiken er ook plots hybride baby’s op. Het gaat daarbij om baby’s die half mens, half dier zijn. Een van die hybrides is Gus. Hij werd geboren als half mens, half hert en woont samen met zijn vader in een afgelegen huis.

Wanneer Gus (Christian Convery) negen jaar oud is, overlijdt z’n vader en blijft hij alleen achter. Hij vindt wel een doosje met een foto van z’n moeder met het woord ‘Colorado’. Gus besluit daarom om z’n mama op te zoeken. Hij wordt daarbij op de hielen gezeten door jagers maar hij wordt net op tijd gered door Tommy Jepperd (Nonso Anozie). Uiteindelijk gaan de twee samen op zoek naar Gus’ moeder in Colorado. Ondertussen wordt er ook gezocht naar een remedie tegen het virus dat het grootste deel van de wereld uitroeide.

Trailer

Maar in het tweede seizoen ziet het er niet rooskleurig uit voor de kleine Gus en de andere hybrids. De kinderen krijgen het moeilijk wanneer ze worden gevangen genomen. Zij zouden namelijk de sleutel zijn naar een remedie tegen het virus dat al jarenlang de ronde doet.

Hoewel het er dus alles behalve rooskleurig uitziet voor de kleine Gus en de anderen, is er met de komst van de moeder van Gus ook een sprankel hoop. In de trailer horen we hoe zij hard haar best doet om haar zoon te vinden en kunnen we er dus van uitgaan dat ze dat doorheen het tweede seizoen ook zal blijven proberen.

Sweet Tooth 2 verschijnt op 27 april op Netflix.

Meer
Lees meer...