‘Sweet Tooth’ seizoen 2 krijgt eerste teaser trailer

Netflix liet vorige week weten dat de fantasyreeks Sweet Tooth binnenkort terugkeert. Op 27 april zien we hoe het verhaal van Gus, half jongen en half hert, verdergaat in het tweede seizoen. Vandaag deelt Netflix alvast de eerste beelden.

Bijna een jaar geleden liet Netflix weten dat de opnames van Sweet Tooth seizoen 2 waren afgelopen. Fans hoopten dan ook dat de nieuwe afleveringen snel zouden verschijnen, maar dat bleek uiteindelijk niet het geval. Pas in april 2023, bijna twee jaar na het eerste seizoen, verschijnt het tweede. In de eerste beelden zien we alvast dat Gus en de andere hybrids het niet makkelijk krijgen.

Sweet Tooth

Sweet Tooth speelt zich af in een dystopische toekomst waarbij het grootste deel van de mensheid overleed door een virus. Samen met het virus duiken er ook plots hybride baby’s op. Het gaat daarbij om baby’s die half mens, half dier zijn. Een van die hybrides is Gus. Hij werd geboren als half mens, half hert en woont samen met zijn vader in een afgelegen huis.

Wanneer Gus (Christian Convery) negen jaar oud is, overlijdt z’n vader en blijft hij alleen achter. Hij vindt wel een doosje met een foto van z’n moeder met het woord ‘Colorado’. Gus besluit daarom om z’n mama op te zoeken. Hij wordt daarbij op de hielen gezeten door jagers maar hij wordt net op tijd gered door Tommy Jepperd (Nonso Anozie). Uiteindelijk gaan de twee samen op zoek naar Gus’ moeder in Colorado. Ondertussen wordt er ook gezocht naar een remedie tegen het virus dat het grootste deel van de wereld uitroeide.

Seizoen 2

Op 24 april verschijnt dus eindelijk het vervolg op Netflix. In het nieuwe seizoen zien we hoe Gus samen met andere hybriden is gevangen genomen door Dr. Aditya Singh. Hij wil hen gebruiken om een remedie te vinden tegen de ziekte van zijn vrouw. Om zijn vrienden te redden, is Gus bereid zichzelf op te offeren.

In de nieuwe teaser trailer zien we alvast hoe de dokters proberen om de hybrids te overtuigen van hun belang voor de wetenschap. Maar daarbij merken de kinderen ook al snel op dat er iets niet pluis is en dat er langs alle kanten op hen wordt gejaagd. Ze zullen dus moeten proberen om zichzelf en elkaar te beschermen.

Bekijk de teaser trailer van Sweet Tooth seizoen 2 hier:

Sweet Tooth seizoen 2 verschijnt op 27 april op Netflix. In de tussentijd even iets anders? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series.

Meer
Lees meer...