‘Sweet Tooth’ seizoen 2 komt volgende maand (eindelijk) uit

Goed nieuws voor de fans van de fantasyreeks Sweet Tooth. Netflix heeft namelijk zonet laten weten dat het tweede seizoen er eindelijk aankomt. Op 27 april zien we hoe het verhaal van Gus, half jongen en half hert, verdergaat. De streamingdienst dropte ook meteen enkele eerste beelden.

Bijna een jaar geleden liet Netflix weten dat de opnames van Sweet Tooth seizoen 2 waren afgelopen. Fans hoopten dan ook dat de nieuwe afleveringen snel zouden verschijnen, maar dat bleek uiteindelijk niet het geval. Nu laat de streamingdienst eindelijk weten dat het tweede seizoen eraan komt. Vanaf 27 april kunnen fans op Netflix terecht.

Sweet Tooth

Sweet Tooth speelt zich af in een dystopische toekomst waarbij het grootste deel van de mensheid overleed door een virus. Samen met het virus duiken er ook plots hybride baby’s op. Het gaat daarbij om baby’s die half mens, half dier zijn. Een van die hybrides is Gus. Hij werd geboren als half mens, half hert en woont samen met zijn vader in een afgelegen huis.

Wanneer Gus (Christian Convery) negen jaar oud is, overlijdt z’n vader en blijft hij alleen achter. Hij vindt wel een doosje met een foto van z’n moeder met het woord ‘Colorado’. Gus besluit daarom om z’n mama op te zoeken. Hij wordt daarbij op de hielen gezeten door jagers maar hij wordt net op tijd gered door Tommy Jepperd (Nonso Anozie). Uiteindelijk gaan de twee samen op zoek naar Gus’ moeder in Colorado. Ondertussen wordt er ook gezocht naar een remedie tegen het virus dat het grootste deel van de wereld uitroeide.

Seizoen 2

Het eerste seizoen, dat in 2021 uitkwam, kon op heel wat positieve reacties rekenen en haalde op Rotten Tomatoes zelfs een score van 97 procent. Een tweede seizoen werd dus ook al redelijk snel aangekondigd, maar toch liet het even op zich wachten.

Op 24 april is het dus eindelijk zover. Dan verschijnt het tweede seizoen op Netflix. In het nieuwe seizoen zien we hoe Gus samen met andere hybriden is gevangen genomen door Dr. Aditya Singh. Hij wil hen gebruiken om een remedie te vinden tegen de ziekte van zijn vrouw. Om zijn vrienden te redden, is Gus bereid zichzelf op te offeren.

Bekijk hier enkele foto’s:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...