Teaser trailer van ‘Alien: Romulus’ toont een bloedbad

Alien, bedacht door Ridley Scott, gaat al lang mee in de filmwereld. De nieuwste film Alien: Romulus speelt zich af tussen de eerste film en zijn opvolgers. Filmmaker Fede Álvarez, krijgt veel steun van de makers van de eerste films, zij hebben hun liefde voor de nieuwe film al uitgesproken. Álvarez en Disney hebben de eerste teaser trailer van de film vrijgegeven die veel lijkt op de klassiekers.

De nieuwste film Alien: Romulus speelt zich tussen de eerste twee films van de franchise af. Als je de vorige films nog niet hebt bekeken, dan kan dat volgens de filmmaker Fede Álvarez geen kwaad. De Alien wereld komt dan op je af aangezien je nog niet weet hoe deze wezens zijn ontstaan. Als je de vorige films wel al hebt gezien, dan is het een andere ervaring aangezien er verschillende verbanden zijn met de vorige films. Dat betekent dus dat de verschillende films met elkaar verbonden zijn, wat leuk is voor echte kenners.

Bloedbad

Een groep ruimtekolonisten en aaseters hebben pech wanneer ze een vervallen ruimtestation ontdekken. In het ruimtestation ontmoeten ze een Xenomorph, het buitenaards wezen beter gekend als Alien. De teaser toont dan ook wat voor een bloedbad wordt aangericht door de Xenomorph. We zien het ruimteschip van de groep jongeren aankomen in het ruimtestation, maar dan horen we alleen maar gehijg van een vrouw en krijgen we een beetje van het station te zien. Uiteindelijk horen we haar in paniek praten tegen een man. Daarbij zegt ze: “Get it away from me“. Uiteindelijk lijkt het alsof het monster aanvalt aangezien we geschreeuw horen en er een soort capsule wordt getoond vol met bloed. Vanaf dan zien we ook de personen en aliens, rennend door het station.

De film heeft een jonge cast bestaande uit Cailee Spaeny, Isabela Merced, David Jonsson, Archie Renaux, Spike Fearn en Aileen Wu. Het idee van Álvarez om jongere mensen in deze film te volgen, komt door een verwijderde scène uit Aliens. Uiteindelijk kwam de verwijderde scène wel uit, maar in een special edition. De film komt 14 augustus uit in de bioscoop.

Bekijk hier de trailer van Alien: Romulus:

Meer
Lees meer...