‘Temptation Island’ belooft dit seizoen “nieuwe regels”

Het nieuwe seizoen van Temptation Island komt steeds dichterbij en dus is het speculeren ook volop begonnen. Nadat de afgelopen dagen al de deelnemende koppels gelekt zijn, komt VIJF nu ook zelf met een eerste teaser … al worden we er niet echt veel wijzer van.

De eerste drie koppels die “de ultieme relatietest” lijken aan te gaan in 2020 lekten vorig week uit. Gisteren kwamen daar nog eens twee koppels bij.

Onmiddellijk viel er op sociale media veel speculatie te lezen over waarom er dit jaar vijf koppels geselecteerd waren. Iedereen ging er vanuit dat één van de koppels de reeks vroegtijdig zal moeten verlaten en dus vervangen wordt.

Vijf koppels

Mogelijk is er echter meer aan de hand. In de teaser trailer die VIJF nu gelost heeft, kan je namelijk het volgende lezen: “In 2020 gelden er nieuwe regels op Temptation Island“.

Wat die nieuwe regels precies zijn, komen we nog niet te weten. VIJF laat in het bijhorende persbericht voorlopig in het midden hoeveel koppels er dit jaar zullen meedoen.

“Na heel wat speculatie over het nieuwe seizoen van Temptation Island, het aantal dagelijkse push ups van de vrijgezellen, welke vurige uitspraken de nieuwe kandidaten ditmaal zullen spuwen, welke en hoeveel koppels er zullen deelnemen aan deze editie, hoeveel kampvuren er zullen worden aangestoken, is er alvast één kogel door de kerk der verleiding: VIJF brengt dit voorjaar zowel de ultieme relatietest als Goedele on Top opnieuw naar Vlaanderen”, valt te lezen.

Bekijk de trailer van Temptation Island

Meer
Lees meer...