‘Star Wars: The Acolyte’ trailer wordt onthuld samen met een geüpdatete releasedatum

De nieuwste Star Wars-serie, Star Wars: The Acolyte, komt vanaf 4 juni op Disney+. Op 18 maart werd er al een nieuwe poster voor de serie onthuld en nu is dus ook de eerste trailer uit. In de trailer zien we de verschillende personages. In The Acolyte staat een gerespecteerde Jedi-meester tegenover een gevaarlijke krijger uit zijn verleden tijdens een onderzoek naar een schokkende misdaadgolf.

De serie Star Wars: The Acolyte, die al in 2020 werd aangekondigd, krijgt een eerste trailer. 18 maart werd er een poster voor de serie onthuld en werd er bekendgemaakt dat er de volgende dag een trailer zou uitkomen. De serie komt nu ook op 4 juni uit in plaats van 5 juni, en doet dat met twee première afleveringen.

The Acolyte

The Acolyte is een mysterie-thriller die ons meeneemt naar een melkwegstelsel vol schimmige geheimen en opkomende duistere krachten in de laatste dagen van het Star Wars High Republic tijdperk. Een gerespecteerde Jedi-meester staat tegenover een gevaarlijke krijger uit zijn verleden tijdens een onderzoek naar een schokkende misdaadgolf.

De trailer begint met een Jedi-meester, gespeeld door Lee Jung-jae, die een groep jongelingen lesgeeft. Ondertussen probeert een huurmoordenaar een krijger, gespeeld door Amandla Stenberg, te vermoorden in een kantine. Een groep Jedi’s begint de jacht door het heelal op de moordenaar voordat ze hen één voor één kan uitschakelen. In een gevecht trokken de Jedi’s hun veelkleurige lichtzwaarden en bereiden ze zich voor op de strijd met de moordenaar, die haar eigen rode lichtzwaard hanteert.

Personages

Er is Mae, een gemaskerd wonder die niet bang is om het op te nemen tegen een Jedi en gespeeld wordt door Amandla Stenberg. Daarnaast heb je ook Jedi Knight Yord, Padawan Jecki, de smokkelaar Qimir en de leider van een heksenkring, Mother Aniseya. Jedi Master Sol, gespeeld door Lee Jung-jae, en Jedi Master Indara, voegen zich bij Master Kelnacca toe, we zagen hem vorig jaar voor het eerst toen hij op het podium van het Star Wars Celebration Europe panel in Londen liep. En er is ook een fan-favoriet: Jedi-meester Vernestra Rwoh.

Bekijk hier de trailer:

Meer
Lees meer...