‘The Gentlemen’ met Theo James staat nu op Netflix

Netflix is sinds vandaag een nieuwe serie rijk. Het gaat om The Gentleman, een reeks van de hand van Guy Ritchie met Theo James in de hoofdrol. De eerste reacties op de serie zijn alvast veelbelovend.

The Gentlemen is gebaseerd op de gelijknamige film van Guy Ritchie uit 2020. De achtdelige reeks bestaat wel uit volledig nieuwe personages, maar brengt dezelfde sfeer. De Netflixserie The Gentlemen is eveneens van de hand van Guy Ritchie, die zowel het scenario als de regie voor zijn rekening nam.

The Gentlemen

De reeks The Gentlemen vertelt het verhaal van de hertog van Halstead, Eddie Horniman, de vervreemde zoon van een Engelse aristocraat die onverwachts het enorme landgoed van zijn vader erft. Al snel ontdekt hij echter dat het deel uitmaakt van een cannabisimperium.

Zo raakt Eddie Horniman al snel betrokken in de Britse criminele onderwereld met heel wat onfrisse figuren. Hij is dan ook vastbesloten om zijn familie uit hun klauwen te houden door de gangsters op hun eigen terrein te verslaan. Op die manier voelt hij zich steeds meer aangetrokken tot de criminaliteit en wordt hij meer en meer gezogen naar de onderwereld.

Theo James

De hoofdrol in The Gentlemen wordt gespeeld door Theo James (The White Lotus). Verder bestaat de cast ook nog uit onder andere Kaya Scodalerio (The Maze Runner), Daniel Ings (The Crown), Joely Richardson (Nip/Tuck), Vinnie Jones (Arrow), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Chanel Cresswell (This Is England), Michael Vu (Anuvahood), Max Beesley (Suits), Jasmine Blackborow (Marie Antoinette), Harry Goodwins (Journey To Hell), Dar Salim (Game of Thrones), Pearce Quigley (The Way Back), Ruby Sear (Released from Fear: A Restorative Justice Story) en Peter Serafinowicz (Guardians of the Galaxy).

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...