‘The Gentlemen’ met Theo James krijgt officiële trailer

Netflix heeft officiële trailer gelost voor de serie The Gentlemen. De reeks is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2019 van Guy Ritchie. Ook de serie werd gemaakt door Guy Ritchie. Theo James zal te zien zijn in de hoofdrol.

In maart zal Netflix uitpakken met de serie The Gentlemen. Het gaat om een spin-off van de film The Gentlemen met onder andere Matthew McConaughey, Colin Farrell en Hugh Grant. Deze keer zal de hoofdrol gespeeld worden door Theo James. Hij speelt een erfgenaam die in lastige papieren terechtkomt.

The Gentlemen

In The Gentlemen volgen we Eddie Halstead (Theo James). Hij erft een groot landgoed van zijn vader. Maar al snel komt hij te weten dat het land onderdeel is geworden van het marihuana-imperium van Mickey Pearson. Die laatste naam doet waarschijnlijk wel een belletje rinkelen bij mensen die de film The Gentlemen gezien hebben. Daarin werd de rol van Mickey Pearson gespeeld door Matthew McConaughey.

Het is nog niet duidelijk of Matthew McConaughey (Interstellar) zal terugkeren voor die rol. Wie wel al zeker te zien zullen zijn in de reeks zijn naast Theo James (The White Lotus), Kaya Scodalerio (The Maze Runner), Daniel Ings (The Crown), Joely Richardson (Nip/Tuck), Vinnie Jones (Arrow), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Chanel Cresswell (This Is England), Michael Vu (Anuvahood), Max Beesley (Suits), Jasmine Blackborow (Marie Antoinette), Harry Goodwins (Journey To Hell), Dar Salim (Game of Thrones), Pearce Quigley (The Way Back), Ruby Sear (Released from Fear: A Restorative Justice Story) en Peter Serafinowicz (Guardians of the Galaxy).

The Gentlemen zal vanaf donderdag 7 maart te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor The Gentlemen:

The Gentlemen verschijnt op donderdag 7 maart op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...