‘The Gentlemen’ met Theo James krijgt eerste teaser

Netflix heeft een eerste teaser gelost voor de serie The Gentlemen. De reeks is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2019 van Guy Ritchie. Ook de serie werd gemaakt door Guy Ritchie. Theo James zal te zien zijn in de hoofdrol.

In maart zal Netflix uitpakken met de serie The Gentlemen. Het gaat om een spin-off van de film The Gentlemen met onder andere Matthew McConaughey, Colin Farrell en Hugh Grant. Deze keer zal de hoofdrol gespeeld worden door Theo James. Hij speelt een erfgenaam die in lastige papieren terechtkomt.

The Gentlemen

In The Gentlemen volgen we Eddie Halstead (Theo James). Hij erft een groot landgoed van zijn vader. Maar al snel komt hij te weten dat het land onderdeel is geworden van het marihuana-imperium van Mickey Pearson. Die laatste naam doet waarschijnlijk wel een belletje rinkelen bij mensen die de film The Gentlemen gezien hebben. Daarin werd de rol van Mickey Pearson gespeeld door Matthew McConaughey.

Het is nog niet duidelijk of Matthew McConaughey zal terugkeren voor die rol. Wie wel al zeker te zien zullen zijn in de reeks zijn naast Theo James, Kaya Scodalerio, Daniel Ings, Joely Richardson, Vinnie Jones, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear en Peter Serafinowicz.

Voorlopig is er nog geen exacte releasedatum bekend voor de serie The Gentlemen, maar in de teaser komen we wel te weten dat de reeks in maart zal verschijnen op Netflix.

Bekijk hier de eerste teaser voor The Gentlemen:

The Gentlemen verschijnt in maart op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...