‘The Little Mermaid’: Eerste beelden ‘Kiss The Girl’ gelost

Eind deze maand komt de langverwachte live action-remake van The Little Mermaid uit in de bioscoop. De voorbije weken deelde Disney al heel wat teasers. Daarbij kregen fans de nieuwe versie van Part of Your World al te horen. Maar tijdens de MTV Awards gisteren volgde ook een klein voorsmaakje van die andere hit: Kiss The Girl.

Elk jaar worden op MTV de MTV Movie & TV Awards uitgereikt. Dat gebeurde gisteren in Santa Monica, Californië. Daarbij werden heel wat prijzen uitgedeeld voor de beste series en films van het voorbije jaar, maar was er ook plaats voor een nieuwe teaser van The Little Mermaid.

The Little Mermaid

Er wordt al zeer lang uitgekeken naar de live action-remake van The Little Mermaid. De opnames daarvan zitten er – ondanks vertragingen door de coronacrisis – namelijk al meer dan anderhalf jaar op, maar de post-productie neemt veel tijd in beslag. Eind deze maand is het eindelijk zover, want op 24 mei verschijnt de film in de bioscoop.

In de film zullen we het klassieke Disneyverhaal te zien krijgen waarbij zeemeermin Ariël (Haile Bailey) kennismaakt met prins Eric (Jonah Hauer-King) nadat ze hem helpt na een schipbreuk. Daarbij roept ze uiteraard de wrok van haar vader King Triton (Javier Bardem) over zich uit. Hij wil namelijk niet dat zijn dochter zich mengt met de ‘bovenwereld’. Ariel is echter verliefd en wil Eric terugzien. Daarvoor roept ze de hulp in van Ursula (Melissa McCarthy), maar dat zal uiteraard niet zonder gevolgen blijven.

Kiss The Girl

Van de bekendste song, Part of Your World, was eerder al een teaser gedeeld. Maar tijdens de MTV Awards kwam er ook een eerste voorsmaakje van die andere bekende hit: Kiss The Girl. Daarin zien we hoe Ariël en Eric zich in een romantische setting begeven op de tonen van Sebastians stem. In de minuut durende video zien we ook een verwijzing naar de bekende bootscène uit de tekenfilm én de soortgelijke scène uit die andere animatiefilm Tangled.

Bekijk de Kiss The Girl-teaser hier:

Meer
Lees meer...