‘The Little Mermaid’ krijgt eerste volledige trailer

Er wordt al heel lang uitgekeken naar The Little Mermaid en de release daarvan is zojuist weer iets dichterbij gekomen. Disney heeft namelijk zojuist de allereerste volledige trailer van de film gedeeld. Daarin zien we alle hoofdrolspelers uitgebreid aan het werk.

Er wordt al zeer lang uitgekeken naar de live action-remake van The Little Mermaid. De opnames daarvan zitten er – ondanks vertragingen door de coronacrisis – namelijk al meer dan anderhalf jaar op, maar de post-productie neemt veel tijd in beslag. Disney deelde de afgelopen tijd al een eerste teaser van Halle Bailey als Ariel en later ook een poster van The Little Mermaid. Recent volgde er dan een nieuwe promospot waarin we voor het eerst Ursula te horen kregen.

Uitgebreide cast

Nu heeft Disney dus een uitgebreide trailer gelost. Daarin zien we eerst hoe Ariel (Haile Baileyprins Eric (Jonah Hauer-King) redt nadat hij schikbreuk heeft geleden. Daarbij roept ze uiteraard de wrok van haar vader King Triton (Javier Bardem) over zich uit. Hij wil namelijk niet dat zijn dochter zich mengt met de ‘bovenwereld’. Ariel is echter verliefd en wil Eric terugzien. Daarvoor roept ze de hulp in van Ursula (Melissa McCarthy), maar dat zal uiteraard niet zonder gevolgd blijven.

Naast die belangrijke hoofdrolspelers krijgen we in de trailer ook onder andere de krab Sebastian (Daveed Diggs), de vogel Scuttle (Awkwafina) en de vis Flounder (Jacob Tremblay) te zien. Het scenario van The Little Mermaid is van de hand van David Magee (Life of Pi), terwijl de regie in de handen is van Rob Marshall (Chicago).

Bekijk hier de trailer voor The Little Mermaid:

The Little Mermaid verschijnt in de cinema op woensdag 24 mei.

Meer
Lees meer...