‘The Little Mermaid’ krijgt nieuwe trailer met gemene lach van Ursula

De release van de live action-remake van The Little Mermaid komt steeds dichterbij. Daarom heeft Disney een nieuwe teaser gedeeld. Daarin krijgen we niet alleen Halle Bailey te zien als Ariel, maar horen we ook voor het eerst de beruchte, gemene lach van Ursula.

Er wordt al zeer lang uitgekeken naar de live action-remake van The Little Mermaid. De opnames daarvan zitten er – ondanks vertragingen door de coronacrisis – namelijk al meer dan anderhalf jaar op, maar de post-productie neemt veel tijd in beslag. Disney deelde de afgelopen tijd al een eerste teaser van Halle Bailey als Ariel en later ook een poster van The Little Mermaid.

Ariel en Eric

En nu is er dus een nieuwe promospot voor de aankomende Disneyfilm. Daarin krijgen we eerst Ariel (Haile Bailey) te zien die zwemt in de zee, tussen de vissen. Later zien we haar ook met prins Eric (Jonah Hauer-King). En tot slot horen we op het einde ook voor het eerst de gemene lach van Ursula (Melissa McCarthy).

The Little Mermaid is vanaf woensdag 24 mei te zien in de Belgische cinema’s. De film zal, naast heel wat bekende iconische liedjes, ook maar liefst vier nieuwe nummer bevatten. Disney werkte daarvoor samen met componist Alan Menken, die ook de muziek van de originele film schreef, en Lin-Manuel Miranda. Die laatste is bekend van Hamilton, Moana, Entaco en veel meer.

Bekijk hier nog eens de teaser voor The Little Mermaid:

The Little Mermaid verschijnt in de cinema op woensdag 24 mei.

Meer
Lees meer...