‘The Lord of the Rings’-serie ‘The Rings of Power’ van Amazon Prime Video krijgt nieuwe teaser trailer

Amazon Prime Video heeft nieuwe beelden gelost van de aankomende The Lord of the Rings-serie. Het gaat om een korte teaser trailer van amper 15 seconden. De prestigieuze reeks, die de naam The Lord of the Rings: The Rings of Power kreeg, verschijnt op 2 september 2022 op de streamingdienst.

In 2017 kocht Amazon de rechten voor de franchise The Lord of the Rings van schrijver J.R. Tolkien voor 250 miljoen dollar (245 miljoen euro). Het moest het prestigeproject worden van de nieuwe streamingdienst Prime Video. Voor het eerste seizoen werd dan ook in totaal het indrukwekkende bedrag van 465 miljoen dollar (456,5 miljoen euro) uitgetrokken.

The Lord of the Rings: The Rings of Power

Tot nu toe was er nog niet veel bekend van deze aankomende reeks. Begin dit jaar maakte Amazon de officiële titel The Lord of the Rings: The Rings of Power bekend. Iets later volgden dan enkele cryptische posters van de personages uit de serie van Prime Video. Tijdens de Super Bowl halverwege februari kregen we dan eindelijk een eerste teaser trailer.

Nu heeft Amazon dus nieuwe beelden gelost, al gaat het wel maar om 15 seconden. In deze korte teaser trailer van The Lord of the Rings: The Rings of Power zien we eerste hoe een groep mensen toekijkt naar een komeet of een meteoriet die op Midden-Aarde dreigt te vallen. Erna komen ook nog enkele andere personages in beeld.

Synopsis

De gebeurtenissen in The Lord of the Rings: The Rings of Power spelen zich duizenden jaren af voor de films The Hobbit en The Lord of the Rings. “De reeks zal kijkers terugvoeren naar een tijdperk waarin grote machten werden gesmeed, koninkrijken tot glorie rezen en in verval raakten, onwaarschijnlijke helden op de proef werden gesteld, hoop werd opgehangen aan de fijnste draden en de grootste schurk die ooit uit Tolkiens pen vloeide de hele wereld in duisternis dreigde te bedekken. Beginnend in een tijd van relatieve vrede, volgt de serie een hele reeks personages, zowel bekende als nieuwe, terwijl ze de confrontatie aangaan met de lang gevreesde heropkomst van het kwaad in Midden-Aarde”, leest de synopsis.

Bekijk hier de teaser trailer van The Lord of the Rings: The Rings of Power:

The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf vrijdag 2 september 2022 te zien via Amazon Prime Video.

Meer
Lees meer...