‘The Masked Singer’: Drie BV’s beweren dat zij Champignon zijn

Vanavond is het tijd voor de grote finale van The Masked Singer. Daarin zullen we de laatste drie ontmaskeringen van het derde seizoen van het programma te zien krijgen en komen we dus ook te weten wie er Koningin (Sandra Kim) en Miss Poes (Camille Dhont) zal opvolgen. Een grote kanshebber is de schattige Champignon, maar er heerst nog verwarring over wie er in dat pak zit. VTM gooit nu nog wat olie op het vuur.

Vanavond nemen Raaf, Tovenaar en Champignon het tegen elkaar op in de finale van The Masked Singer. Bij Raaf en Tovenaar lijkt er ondertussen al enige zekerheid te zijn over wie we onder het masker mogen verwachten. Maar bij Champignon blijft er zowel bij de speurders als bij de kijkers nog verwarring bestaan.

Champignon

De afgelopen weken werd het steeds duidelijker dat Raaf waarschijnlijk Coely is en dat we onder het masker van Tovenaar Aaron Blommaert mogen verwachten. Maar bij de superschattige Champignon doen er nog steeds heel wat verschillende namen de ronde. Drie daarvan beweren in een nieuwe video nu dat zij Champignon zijn.

In de video die vandaag gedeeld werd door VTM op Instagram krijgen we eerst Jani Kazaltzis te zien. “Ik moet iets zeggen: ‘Ik ben de Champignon!'”. Maar voor je je antwoord in de guessing game gaat veranderen, helemaal zeker zijn we niet. Want na Jani verschijnt ook Sander Gillis in beeld die beweert dat hij de Champignon is. Hij haalt zelfs een tip boven. “2-4-8 staat voor 24 augustus en dat is de dag waarop werd aangekondigd dat Laura Govaerts en ik de avond gingen presenteren.” Maar ook Sven De Ridder kan die 248 verklaren. “248 shows ofwel 2-4-8. Dat is het aantal shows dat ik op anderhalf jaar heb gespeeld bij de Sven De Ridder Company. Laat je dus niets wijsmaken door die sjarels, want ik ben het die de afgelopen maanden heeft liggen zweten en ruften in dat onnozel pak.”

Of er ook echt een van deze drie in het pak van Champignon zit, komen we vanavond te weten in de grote finale van het derde seizoen van The Masked Singer, waarin Champignon zelfs nog kans maakt op de overwinning.

Bekijk hier de extra video op Instagram:

De finale van The Masked Singer is vanavond om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...