‘The Masked Singer’: Dit zijn de hoofdverdachten net voor de finale

Deze vrijdag is het zover. Dan staat de grote finale van The Masked Singer voor de deur. Daarin maken nog drie figuren kans op de grote overwinning: Champignon, Raaf en Tovenaar. Een van hen zal dus de opvolger van Koningin (Sandra Kim) en Miss Poes (Camille Dhont) worden. Maar daarnaast krijgen we ook maar liefst drie ontmaskeringen te zien. En wie we daar tevoorschijn zullen zien komen, daar lijkt kijkend Vlaanderen al redelijk zeker van te zijn.

Na elf ontmaskeringen is het deze week tijd voor de grote finale van The Masked Singer. Daarin zullen nog eens drie ontmaskeringen plaatsvinden. De voorbije weken zijn er al heel wat mogelijke verdachten de revue gepasseerd, maar over enkele figuren lijkt het publiek ondertussen redelijk zeker. Enkel over Champignon zijn er nog heel wat twijfels.

Tovenaar, Raaf en Champignon

Vorige week namen de kijkers van The Masked Singer afscheid van Hippo (Boris Van Severen). Dat was zonder twijfel een van de meest verrassende ontmaskeringen van dit seizoen. Hij zal dus niet terugkeren in de grote finale die deze week plaatsvindt. Daarin nemen Tovenaar, Raaf en Champignon het tegen elkaar op. De voorbije weken hebben de kijkers al heel wat tips rond de figuren kunnen verzamelen en zijn er dus ook duidelijke hoofdverdachten.

Tovenaar

Bij Tovenaar lijkt zo alles dezelfde richting uit te wijzen. Al sinds de eerste aflevering wordt de naam van Aaron Blommaert vaak genoemd. De Familie-acteur heeft zelf al laten weten dat hij “vereerd is met de vergelijking, maar het echt niet is”. Toch blijft Twitter bij hun beslissing en lijkt de identiteit van Tovenaar zo goed als beslist. Het zou dan ook een grote verrassing zijn als er uiteindelijk iemand anders uit het pak tevoorschijn komt.

Raaf

Ook bij Raaf lijken de hekken zich te sluiten. Terwijl iedereen op het begin nog leek te twijfelen of Raaf een man of een vrouw was, lijkt dat mysterie te zijn opgelost. Nu is er natuurlijk nog de vraag: wie is ze dan? Op dit moment is vooral Coely vaak te lezen op het internet.

https://twitter.com/Lenskii_x/status/1649496917439664138

Champignon

Degene waar zonder twijfel nog het meest onenigheid over is, dat is Champignon. Hij is zonder twijfel het schattigste figuurtje van dit seizoen, maar ook het minst voorspelbare. De laatste weken vielen vooral de namen Wesley Sonck en Sander Gillis, maar daar kwam laatst ook nog Miguel Wiels bij. Ondertussen blijven de meningen van de kijkers ook verdeeld tussen die drie namen. Wie het uiteindelijk zal zijn, krijgen we nu vrijdag te zien.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO.

Meer
Lees meer...