‘The Masked Singer’: Deze songs hoor je in de grote finale

Morgen is het zover. Na al die weken komen we eindelijk te weten wie Koningin (Sandra Kim) en Miss Poes (Camille Dhont) zal opvolgen als winnaar van The Masked Singer. De grote finale gaat nog tussen Tovenaar, Raaf en Champignon. Zij zullen hoe dan ook allemaal worden ontmaskerd.

Na elf ontmaskeringen is het deze week tijd voor de grote finale van The Masked Singer. Daarin zullen nog eens drie ontmaskeringen plaatsvinden. Tijdens de finale zullen de drie overige kandidaten een groepssong en elk twee andere acts brengen. Wanneer iedereen twee keer heeft opgetreden, is het tijd voor een eerste ontmaskering. De twee topfinalisten gaan nadien de finale strijd aan met elkaar in een face-off, waarna de winnaar van The Masked Singer bekend wordt gemaakt en ook de twee laatste maskers sneuvelen.

Tovenaar, Raaf of Champignon

Vorige week namen de kijkers van The Masked Singer afscheid van Hippo (Boris Van Severen). Dat was zonder twijfel een van de meest verrassende ontmaskeringen van dit seizoen. Hij zal dus niet terugkeren in de grote finale die deze week plaatsvindt. Daarin nemen Tovenaar, Raaf en Champignon het tegen elkaar op.

Songs

In de laatste gooi naar de overwinning zingen de figuren elk een nieuwe song én doen ze hun favoriete performance van het voorbije seizoen nog eens over. Maar de show begint met Spectrum van Florence & The Machine, dat ze samen zullen brengen. Daarna is het aan Champignon. Die zal openen met I’m Into Folk van The Radios en zal daarna nog eens I Wanna Know What Love Is van Foreigner brengen.

Raaf probeert dan weer vriend en vijand te overtuigen met het gedurfde Chandelier van Sia. Uit haar vorige optredens kiest ze dan weer Queen of the Night van Whitney Houston. Tovenaar gaat dan weer de musicalkant op met Never Enough uit The Greatest Showman én Gimme! Gimme! Gimme! van ABBA.

Bekijk hier alvast hoe de juryleden reageren op de ontmaskeringen:

De finale van The Masked Singer is vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...