‘The Masked Singer’: Ontmaskerde Hippo voorspelt winnaar van dit seizoen

In The Masked Singer blijven er nog drie figuren over die komende vrijdag de strijd aan gaan voor de overwinning. Dan weten we of het Champignon, Raaf of Tovenaar wordt … Maar de net ontmaskerde Hippo (Boris Van Severen) heeft nu alvast een duidelijke favoriet.

Na tien eerdere ontmaskeringen, was het afgelopen vrijdag tijd voor Hippo om zijn gezicht te tonen. Na het zingen van twee volledige songs kreeg hij uiteindelijk de minste stemmen van het publiek. Dat pak was bij velen nog steeds het grootste mysterie en de verbazing was dan ook groot toen niemand minder dan Boris Van Severen onthuld werd.

Doordat Hippo afviel in de finale wordt de laatste rechte lijn naar de finale van The Masked Singer ingezet door Tovenaar, Champignon en Raaf. Een van hen zal komende vrijdag gekroond worden tot winnaar en daarmee Koningin (Sandra Kim) en Miss Poes (Camille Dhont) opvolgen. Wie dat zal worden, zien we pas volgende week.

Champignon

Op de Instagram Story van VTM blikt Boris Van Severen alvast vooruit naar die finale. Als er een fan vraagt wie hij verwacht als winnaar, doet Hippo ook een voorspelling. “Ik denk Champignon”, klinkt het overtuigend. “Het is toch ergens mijn favoriet. Omdat dat zo’n aandoenlijk, schattig figuurtje is.”

De finale van The Masked Singer is vrijdag 28 april om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...