X-Men film ‘The New Mutants’ krijgt eindelijk nieuwe trailer

The New Mutants trailer

Meer dan twee jaar na de eerste trailer zijn er eindelijk nieuwe beelden van The New Mutants vrijgegeven. De sfeer in de nieuwe trailer is duidelijk donkerder en meer horrorachtig dan we gewoon zijn van films uit de X-Men reeks.

The New Mutants gaat over vijf jonge mutants en speelt zich af in een afgelegen ziekenhuis. Terwijl ze hun krachten ontwikkelen, merken ze ook dat ze opgesloten zijn en moeten proberen ontsnappen.

De vijf jonge mutants worden gespeeld door Anya Taylor-Joy (bekend van Split en Glass), Maisie Williams (Game of Thrones), Charlie Heaton (Stranger Things), Henry Zaga (13 Reasons Why) en Blu Hunt (The Originals). Josh Boone (The Fault in Our Stars) regisseerde de film.

Release op 3 april

Voor fans van X-Men is de nieuwe trailer van The New Mutants ongetwijfeld een opluchting. De release van de film is namelijk al meermaals uitgesteld. Oorspronkelijk zou hij twee jaar geleden al uitkomen.

Geruchten over nieuwe opnames, discussies over de sfeer van de film en de overname van 20th Century Fox door Disney zorgden echter telkens opnieuw voor uitstel. Op 3 april wordt dat lange wachten dan toch beloond want dan komt The New Mutants in de zalen.

Bekijk de trailer van The New Mutants

Gesponsorde artikelen