Left Right
scrollTop top

‘The Osbournes’ komen misschien terug


© MTV

Kelly Osbourne zegt dat haar familie “dichter dan ooit” is bij een reviving van The Osbournes. De 35-jarige zangeres, actrice en modeontwerpster zegt dat haar familie vaak aangeboden wordt om de show te hernieuwen, maar nu zouden Ozzy en the gang dus heel dicht bij een ‘ja’ zijn.

“Ik maak geen grap”, zegt Kelly Osbourne aan het Amerikaanse tijdschrift People. “Om de drie maanden krijgen we een aanbod om opnieuw The Osbournes te doen, maar we blijven ‘nee’ zeggen. Dat blijft terugkomen. Er ligt momenteel een voorstel op tafel en ik denk dat we nooit dichter gekomen zijn bij accepteren. Of dat echt zal gebeuren, weet ik nog niet.”

The Osbournes werd opgenomen van 2002 tot 2005 en werd uitgezonden op MTV. In de iconische reeks volgden we het persoonlijk leven van Ozzy, Sharon en hun verwende kinderen Kelly en Jack van heel dichtbij.

Kleinkinderen

epa

Kelly gaf wel aan dat een nieuwe reeks moeilijk zou zijn, omdat de familie nu zo groot is: “Er zijn ook andere mensen aan wie we moeten denken. Mijn broer, Jack, heeft drie kinderen. Willen we zo’n leven voor hen, al zijn ze nog niet oud genoeg om te kiezen wat ze willen doen en of ze zoals mijn broer en ik willen zijn?”

Alsof dit allemaal nog niet vrolijk genoeg is, kondigde haar vader, Ozzy, zijn eerste plaat aan in tien jaar: ‘Ordinary Man’. Ook gaat Ozzy op tour met Marilyn Manson.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  58.640.945
 • Aantal
  doden
  1.387.976
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  558.779
 • Aantal
  doden
  15.618