‘The Voice Kids’: Auditie Tiana zorgt voor tranen bij Coely

The Voice Kids is vrijdag alweer toe aan zijn derde aflevering. Daarin doet opnieuw een groep jongeren Blind Auditions in de hoop een of meerdere stoelen te doen omdraaien. Dat laatste is sowieso het geval bij Tiana. Zij raakt niet alleen met haar muziek de coaches en weet met haar verhaal Coely nog extra te ontroeren.

The Voice Kids is ondertussen al aan zijn zevende seizoen toe. Dat seizoen bracht ineens ook een grote verandering in de jury met zich mee. Naast oude bekenden Laura Tesoro en Metejoor zitten dit seizoen ook Pommelien Thijs en Coely in de jury van de talentenjacht. Zij kregen de voorbije twee weken al de kans om talent te spotten en te overtuigen om zich bij hun team te voegen.

Coely

Vrijdag zijn we alweer toe aan de derde aflevering. Daarin treden opnieuw 12 jongeren aan in de Blind Auditions. Een van die jonge zangers is de 14-jarige Tiana uit Oost-Vlaanderen. Zij brengt het kwetsbare Lost Without You van Freya Ridings, waarmee ze vanaf de eerste noot de coaches weet te ontroeren.

Als Tiana daarna vertelt over haar zware schooltijd en het moeilijke jaar dat ze achter de rug heeft, houdt Coely het niet meer droog. Zij herkent zich in dat verhaal. “Ik weet hoe het voelt om nergens bij te horen en je een loner te voelen”, legt Coely uit.

“Ik had het gevoel dat ik nergens bij hoorde, ik kon bij niemand terecht, elke stoel in de klas was bezet en tijdens de middag zat ik alleen. Muziek heeft me door deze periode geholpen. Dat gaf mij het gevoel om niet op te geven, want niemand kon mijn muziek afpakken”, gaat ze verder.

Bekijk hier het fragment uit The Voice Kids:

The Voice Kids is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...