‘The Voice Kids’: Knockouts zetten Metejoor voor heel moeilijke keuze

The Voice Kids gaat vrijdagavond verder met een nieuwe reeks Knockouts. Voor de tweede week op een rij moeten de coaches hun kandidaten tegenover elkaar zetten. Daarbij heeft Metejoor ervoor gekozen om zijn drie sterke jongens samen te zetten, waarna hij van twee van hen afscheid moet nemen.

The Voice Kids is ondertussen al aan zijn zevende seizoen toe. Aan het concept is echter niet veel veranderd. Zo zagen we de voorbije vijf afleveringen heel wat jonge zangtalenten het beste van zichzelf geven tijdens de Blind Auditions. 48 van hen – waaronder een duo – wisten zo een plaatsje te bemachtigen in de teams van Laura Tesoro, Coely, Metejoor of Pommelien Thijs.

Sinds vorige week komen die in actie in de Knockouts. Die zullen drie weken duren, waarna amper 16 overgebleven kandidaten door mogen naar de halve finales.

Metejoor

Het zijn de coaches zelf die kiezen welke drie leden van hun team ze tegen elkaar uitspelen. Metejoor maakt het daarbij zichzelf zeer moeilijk met zijn all boys Knockout. Een gewaagde keuze, want zowel Lars, Mirko als Ezra hebben heel wat talent dat ze opnieuw met veel overtuiging tonen. Zo krijgen we al een preview van het optreden van Ezra, die indruk maakt met zijn versie van The Show Must Go On van Queen.

“Ik ben gejost! Mensen verklaren mij zot omdat ik jullie drie heb samengezet. Ik was hier heel bang voor”, klinkt het bij Metejoor. Hij zal uiteindelijk lang moeten overleggen met zijn hulpcoaches om de moeilijke knoop door te hakken.

Bekijk hier het optreden van Ezra in The Voice Kids:

The Voice Kids is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...