‘The Voice Kids’: Deze songs hoor je in de vijfde aflevering

Het is vanavond in The Voice Kids tijd voor de vijfde en laatste aflevering met Blind Auditions. Daarin horen we de twaalf laatste audities. Nog twaalf kinderen en tieners zullen dus proberen een van de felbegeerde plaatsen in de Knock-outs af te dwingen, maar kunnen ze de coaches overtuigen?

The Voice Kids is ondertussen al aan zijn zevende seizoen toe. Dat seizoen bracht ineens ook een grote verandering in de jury met zich mee. Naast oude bekenden Laura Tesoro en Metejoor zitten dit seizoen ook Pommelien Thijs en Coely in de jury van de talentenjacht. Zij kregen de voorbije vier weken al de kans om talent te spotten en te overtuigen om zich bij hun team te voegen. Deze week zien we opnieuw twaalf jongeren aan het werk in de Blind Auditions.

Alle songs

 • Estelle (11, Antwerpen) is niet alleen de jongste deelnemer van de avond, ze is ook een van de twee kandidaten die zich waagt aan een lied van een coach. Estelle brengt namelijk Nu Wij Niet Meer Praten van Jaap Reesema & Pommelien Thijs.
 • Ada (12, Oost-Vlaanderen) waagt zich daar ook aan. Zij kiest voor Ongewoon van Pommelien Thijs.
 • Annabel (14, Limburg) dankt haar deelname aan The Voice Kids aan haar papa. Die hoorde namelijk haar talent en schreef zijn dochter in. Ze brengt Best Part van Daniel Ceasar ft. H.E.R. 
 • Luna (13, Limburg) houdt van paardrijden en muziek, waarbij dat laatste als therapie dient om haar emoties te uiten. Zij zorgt voor de nodige portie Adele vanavond met haar versie van Love In The Dark.
 • Nisa (14, Limburg) heeft een bijzondere stem en weet daarmee alle coaches te overtuigen. Dat kregen we eerder al te zien in een preview van VTM. Zij brengt Set Fire To The Rain van Adele.
 • Miriam (12, West-Vlaanderen) is opgevoed met een passie voor muziek en droomt er dan ook van om van muziek haar beroep te maken. Haar grote voorbeeld is Adele en ze zingt dan ook All I Ask.
 • Diene (14, Oost-Vlaanderen) overwon haar faalangst dankzij muziek en wil dat dan ook laten horen in The Voice Kids. Met haar deelname hoopt ze nog meer zelfvertrouwen op te bouwen. Ze brengt Before He Cheats van Carrie Underwood. 
 • Saar (14, Oost-Vlaanderen) is een opvallende verschijning die trots is op haar korte kapsel en altijd een vrolijke spring-in-’t-veld is. Ze kleurt dan ook graag buiten de lijntjes en koos daarom voor het Franse Je Veux van ZAZ.
 • Silke (13, Antwerpen) heeft naast zingen ook een passie voor dansen. Ze is dan ook tijdens een dansrepetitie verrast door Aaron Blommaert die haar haar ticket voor de Blind Auditions bezorgde. Daar zal ze Dat Heb Jij Gedaan van Meau zingen.
 • Ariona (14, Vlaams-Brabant) kreeg van haar ouders, met Albanese roots, haar gevoel voor ritme mee. Ze is dan ook zot van muziek en hoopt de coaches te overtuigen met Idontwannebeyouanymore van Billie Eilish.
 • Sikudhani (12, Antwerpen) droomt van een leven als muzikant en hoopt dat The Voice Kids daarbij kan helpen. Ze brengt Opportunity van Quvenzhané Wallis uit Annie.
 • Mirko (13, Limburg) is een zeer grote fan van The Voice en maakt dan ook zijn droom waar op het podium. Daar zingt hij Is Dit Nu Later van Stef Bos. 

The Voice Kids is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...