‘The Voice Kids’: Nisa maakt indruk en doet alle stoelen draaien in aflevering met laatste Blind Auditions

Na een week onderbreking voor de Rode Duivels is The Voice Kids er vrijdagavond opnieuw voor de laatste Blind Auditions. Daarin proberen opnieuw twaalf tieners de coaches te overtuigen met hun zangtalent. Dat lukt Nisa alvast zeer goed, want zij weet met haar optreden alle stoelen te doen draaien.

The Voice Kids is ondertussen al aan zijn zevende seizoen toe. Dat seizoen bracht ineens ook een grote verandering in de jury met zich mee. Naast oude bekenden Laura Tesoro en Metejoor zitten dit seizoen ook Pommelien Thijs en Coely in de jury van de talentenjacht. Zij kregen de voorbije vier weken al de kans om talent te spotten en te overtuigen om zich bij hun team te voegen.

Daar krijgen ze vrijdagavond nog een laatste keer de kans voor, want dan is het tijd voor de laatste Blind Auditions van het seizoen. De plaatsen zijn na al die eerdere audities uiteraard wel zeer duur geworden. “Je moet fris blijven, want voor hetzelfde geld is ‘The Voice‘ helemaal nog niet gepasseerd en komt die vandaag auditie doen”, zegt Pommelien daarover. “Ik moet streng zijn, want mijn team zit bijna vol. Ik zoek die ene speciale stem die me echt raakt”, vult Coely aan.

Nisa

En die speciale stem heeft Coely misschien wel gevonden bij Nisa. Deze 14-jarige Limburgse slaagt er met haar optreden namelijk in om alle vier de coaches te doen omdraaien. Zij zingt met haar eigen unieke stem het aartsmoeilijke Set Fire To The Rain van Adele. Het levert haar niet alleen vier geïnteresseerde coaches, maar zelfs een staande ovatie op. “Hoe komt het dat jij nog maar een kind bent”, vragen de vier dan ook in koor af.

Bekijk het fragment uit The Voice Kids hier:

The Voice Kids is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...