‘The Voice Kids’: Deze songs hoor je in de vierde aflevering

In The Voice Kids zijn we vanavond toe aan de vierde ronde Blind Auditions. Daar proberen opnieuw twaalf zangers en zangeressen de coaches te overtuigen om hun stoel om te draaien. Voor het eerst dit seizoen treden twee daarvan zelfs aan als een duo.

The Voice Kids is ondertussen al aan zijn zevende seizoen toe. Dat seizoen bracht ineens ook een grote verandering in de jury met zich mee. Naast oude bekenden Laura Tesoro en Metejoor zitten dit seizoen ook Pommelien Thijs en Coely in de jury van de talentenjacht. Zij kregen de voorbije drie weken al de kans om talent te spotten en te overtuigen om zich bij hun team te voegen. Deze week zien we opnieuw twaalf jongeren aan het werk in de Blind Auditions.

Alle songs

 • Lars (14, uit West-Vlaanderen) maakt misschien wel de leukste auditie mee van dit seizoen. Hij brengt namelijk het nummer Say My Name van zijn grote idool Berre, die ineens naast het podium blijkt te staan.
 • Eliisa (14, uit Antwerpen) heeft naast zingen ook turnen als hobby. Ze kan dus wel tegen de nodige stress, al vreest ze toch haar tekst te vergeten. Ze koos dan ook voor de klassieker All of Me van John Legend.
 • Camille (10, uit Oost-Vlaanderen) is een van de jongste kandidaten van deze aflevering. Ze werd recent in haar klas verrast met een filmpje van presentator Aaron Blommaert, die haar liet weten dat ze mocht meedoen aan The Voice Kids. Camille probeert de coaches te overtuigen met Girl On Fire van Alicia Keys. 
 • Disha (11, uit West-Vlaanderen) zingt normaal vooral voor haar zusjes thuis, maar krijgt deze keer een groter podium voor zich. Daarop brengt ze Homesick van Dua Lipa. 
 • Marie-Djara (12, uit Vlaams-Brabant) draagt haar optreden op haar oma Mia. “Ik heb haar nooit gekend want ze stierf voor mijn geboorte, maar ik voel een band met haar”, legt ze haar keuze voor Mia van Gorki uit.
 • Lise (14, uit Antwerpen) is toe aan haar tweede deelname aan The Voice Kids. Vorig jaar zat ze namelijk al in het team van Metejoor. Ze was toen naar eigen zeggen echter nog te teruggetrokken en durft nu wel voluit zingen. Dat wil ze tonen met Mild Voor Mij van Pommelien Thijs.
 • Olivia (10, uit Vlaams-Brabant) heeft twee hobby’s: voetballen en zingen. Ze schrijft zelf al haar eigen liedjes en heeft daarvoor een YouTubeaccount. Voor haar auditie zingt ze One Day van Tate McRae. 
 • Eline (12, uit Henegouwen) ruilt tijdelijk haar vaste publiek, haar mama en zus, om voor de VTM-studio. Daar hoopt ze indruk te maken met My Heart Will Go On van Céline Dion. 
 • Yanaika (13, uit Limburg) houdt van modelvliegen, maar houdt het in The Voice Kids bij zingen. Het idee voor haar deelname kreeg ze na een optreden op de trouw van haar ouders vorig jaar. Ze probeert de coaches te overtuigen met Jolene van Dolly Parton.
 • Manoe (10, uit West-Vlaanderen) kan niet alleen zingen, maar ook cheerleaden. Dat laatste haalt ze nog niet meteen boven, want ze brengt Vuur van Ianthe Tavernier. 
 • Felix (14, uit Antwerpen) wil bewijzen dat hij hoge noten kan halen en koos daarom voor het uitdagende Vergeet De Tijd van CAMILLE.
 • Nina (10, uit Limburg) en Fien (11, uit Limburg) leerden elkaar kennen tijdens de auditie voor de musical The Sound Of Music. Zij zijn het enige duo die dit seizoen auditie doen in The Voice Kids. Dat doen ze met Fingers Crossed van Lauren Spencer Smith.

The Voice Kids is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...