‘The Voice Kids’: Deze songs hoor je in de derde aflevering

The Voice Kids gaat vrijdag verder met de volgende ronde Blind Auditions. Opnieuw proberen heel wat talentvolle jongeren de vier juryleden te overtuigen van hun muzikaal talent. Het gaat deze keer om 12 jongeren die heel uiteenlopende nummers brengen.

The Voice Kids is ondertussen al aan zijn zevende seizoen toe. Dat seizoen bracht ineens ook een grote verandering in de jury met zich mee. Naast oude bekenden Laura Tesoro en Metejoor zitten dit seizoen ook Pommelien Thijs en Coely in de jury van de talentenjacht. Zij kregen de voorbije twee weken al de kans om talent te spotten en te overtuigen om zich bij hun team te voegen. Vrijdag zijn we alweer toe aan de derde aflevering. Daarin treden opnieuw 12 jongeren aan in de Blind Auditions.

Alle songs

 • Tiana (14, Oost-Vlaanderen) weet niet alleen met haar stem, maar ook met haar verhaal indruk te maken. Zij slaagt er zelfs in om Coely te ontroeren. Tiana zingt het emotionele Lost Without You van Freya Ridings.
 • Binke (14, Vlaams-Brabant) is duidelijk een grote fan van het Eurovisiesongfestival. De auditie van Chérine in The Voice van Vlaanderen inspireerde haar. Zelf gaat ze voor De Diepte van S10.
 • Sofian (14, Vlaams-Brabant) begint aan zijn tweede avontuur in The Voice Kids. Vorig jaar belandde hij na de Blind Auditions in Team Duncan. Deze keer hoopt hij verder te raken dan toen. Daarvoor begint hij met Praying van Kesha.
 • Josefien (14, uit Antwerpen) kiest bewust voor een nummer dat gaat over hoe vrouwen vaak onderschat worden. “Ik wil voor hen opkomen”, zegt ze over haar keuze voor Balance Ton Quoi van Angèle.
 • Abigail (14, Oost-Vlaanderen) heeft – uiteraard – een enorme passie voor zingen. Ook zij is toe aan haar tweede deelname aan The Voice Kids, maar kon vorig jaar geen stoelen doen omdraaien. Dit jaar wil ze daar wel in slagen met De Roos van Ann Christy.
 • Charlotte (12, West-Vlaanderen) kreeg haar uitnodiging voor The Voice Kids van Nora Gharib en brengt tijdens de Blind Auditions It Must Have Been Love van Roxette.
 • Alpha (10, Limburg) is een van de jongere deelnemers deze aflevering. Ondanks die jonge leeftijd heeft hij al een bandje op school: B4. Hij brengt Better Off Alone van zijn idool Berre.
 • Sipho (13, Vlaams-Brabant) heeft ondanks zijn jonge leeftijd heel veel soul in zich en dat wil hij laten horen met Lift Me Up van Rihanna.
 • Nisa (8, Oost-Vlaanderen) is de jongste deelnemer van The Voice Kids dit jaar. Zingen doet ze echter de hele dag met haar mama en dus hoopt ze hier ook de coaches te overtuigen. Daarvoor brengt ze haar eigen versie van Runaway van AURORA.
 • Ines (14, Oost-Vlaanderen) is een echte TikTok-queen die al van jongs af droomt van op het podium staan. Op het podium van The Voice Kids zingt ze Writing’s On The Wall van Sam Smith.
 • Fé (12, Oost-Vlaanderen) kreeg haar ticket voor de Blind Auditions toen ze bezig was met shoppen, een van haar favoriete bezigheden. In The Voice Kids gaat ze voor Schone Schijn in de versie van #Likeme
 • Louise (13, Vlaams-Brabant) zal misschien wel de mogelijke zenuwen hebben tijdens haar auditie want het wordt de eerste keer dat ze al zingend op een podium staat. Al dansend deed ze wel al veel wedstrijden. Toch hoopt ze hier ook met haar stem de coaches te overtuigen met Mariners Apartment Complex van Lana Del Rey. 

The Voice Kids is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...