The Weeknd komt met nieuwe stadiontour naar Brussel

De Canadese zanger The Weeknd heeft het tweede deel van zijn ‘After Hours Til Dawn Global Stadium Tour’ aangekondigd. Met die tour zal hij langs Europa en Latijns-Amerika trekken. En daarbij zal hij ook halt houden in Brussel.

The Weeknd hield gisteren het laatste concert van zijn ‘After Hours Til Dawn Global Stadium Tour’ in Noord-Amerika. Hij sloot het eerste deel van die tour af met een concert in het SoFi-stadium in Inglewood in Californië. Na afloop van zijn concert teasede hij al dat hij de data voor Europa en Latijns-Amerika zou lossen en die zijn er nu.

The Weeknd

De Europese tak van de ‘After Hours Til Dawn Global Stadium Tour’ wordt op 10 juni 2023 afgetrapt in Manchester in het Verenigd Koninkrijk, daarna komt er ook nog een concert in Londen. De tour gaat vervolgens nog naar 13 andere Europese landen. Het gaat om Denemarken (Kopenhagen), Zweden (Stockholm), Noorwegen (Oslo), Nederland (Amsterdam), Ierland (Dublin), Duitsland (Hamburg, Düsseldorf, Frankfurt en München), België (Brussel), Spanje (Madrid en Barcelona), Frankrijk (Nice en Parijs), Italië (Milaan), Tsjechië (Praag), Polen (Warschau) en Estland (Tallinn). Het concert in België gaat door in het Koning Boudewijnstadion in Brussel op 11 juli 2023.

Vanaf september 2023 is het dan de beurt aan Latijns-Amerika, waar The Weeknd in totaal zes shows zal spelen. Hij zal daarbij halt houden in Mexico (Mexico City), Colombia (Bogota), Brazilië (Rio De Janeiro en São Paulo), Argentinië (Buenos Aires) en Chili (Santiago). Tickets zijn vanaf vrijdag 2 december 2022 om 12 uur verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Bekijk hier de aankondiging van de Europese en Latijns-Amerikaanse tour van The Weeknd:

Meer
Lees meer...