‘The Worst Rated Show’ zoekt uit of slechte reviews op het internet wel echt kloppen

Sinds vandaag kan je op GoPlay naar een nieuwe reeks kijken. In The Worst Rated Show gaat influencer Jonatan Medart namelijk uitzoeken of slechte recensies wel terecht zijn. Daarbij gaat hij op bezoek bij restaurants, hotels, cafés, enzovoort.

Er zijn maar weinig mensen die een restaurant of café bezoeken zonder eerst de reviews op Google te checken. Het is dan ook vaak een no go als de zaak minder dan drie sterren heeft. Maar is dat ook wel terecht? Dat gaat influencer Jonatan Medart uitzoeken in The Worst Rated Show. En dat zorgt zonder twijfel voor enkele minder fijne confrontaties.

Het opzoeken van de slechtst scorende zaken in een stad of regio is al langer bekend op YouTube. Maar daarbij worden de uitbaters zelden tot nooit geconfronteerd en wordt er ook altijd een vergelijking gemaakt met de best scorende zaken van diezelfde stad of regio. Dat is deze keer niet het geval.

The Worst Rated Show

In het nieuwe programma neemt Jonatan steeds een andere regio onder de loep. In die regio gaat hij op zoek naar de slechtst scorende zaken. Daarbij confronteert hij ook de eigenaars met de reviews én zijn eigen vaststellingen. Zo komt de kijker ook meteen te weten of de reviews terecht zijn of niet.

De eerste vier afleveringen van het nieuwe programma staan sinds deze week al online. Daarin gaat Jonatan al op bezoek in vier steden en bezoekt hij onder andere een ‘slechte’ frituur, een vakantiepark, een indoor minigolf waar het tot een confrontatie met de uitbater komt én een hotel in de hoofdstad. De rest van de afleveringen verschijnt wekelijks op donderdag.

Bekijk hier alvast een teaser:

De eerste vier afleveringen van The Worst Rated Show zijn nu al te zien op GoPlay. De rest volgt wekelijks op donderdag.

Meer
Lees meer...