‘The X Factor UK’ lost volledige auditie Harry Styles en die was niet zo denderend

Het is ondertussen 12 jaar geleden dat Harry Styles en de rest van One Direction auditie deed bij The X Factor UK. Fans van de zanger hebben de auditie van Harry Styles waarschijnlijk al wel gezien, maar nu blijkt dat hij eigenlijk geen al te beste eerste indruk maakte. Gelukkig kreeg Harry een tweede kans.

In 2010 deed de 16-jarige Harry Styles auditie bij The X Factor UK. Die auditie zou uiteindelijk z’n leven veranderen. Maar het scheelde maar een haar of Harry had het niet verder geschopt dan de auditieronde. Naar aanleiding van de twaalfde verjaardag van het ontstaan van One Direction deelde The X Factor nooit eerder geziene beelden van de auditie van Harry Styles.

Volledige auditie

We kennen natuurlijk allemaal de auditie van Harry Styles bij The X Factor UK. Daarbij kwamen we te weten dat Harry werkte in een bakkerij. In de nieuwe beelden vertelt hij daar meer over. Zo kwamen we te weten welke gebakjes het beste in de smaak vielen bij z’n klanten. Maar er zijn nog meer onthullingen over de auditie van Harry.

Zo blijkt dat het niet z’n plan was om Isn’t She Lovely van Stevie Wonder a capella te brengen voor de jury. Eigenlijk bracht hij eerst het nummer Hey Soul Sister van Train met achtergrondmuziek. Maar dat klonk – hoogstwaarschijnlijk door de zenuwen – niet helemaal zuiver. Gelukkig kreeg Harry van Simon Cowell de kans om nog een tweede nummer te brengen en daarmee kon hij de jury dus wél overtuigen. En de rest is geschiedenis.

Bekijk hier het volledige fragment:

Meer
Lees meer...