Thrillerserie ‘Fool Me Once’ krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer voor de reeks Fool Me Once gelost. Het gaat om een mysterieuze thriller waarbij een man plots terug lijkt te keren uit de dood. De reeks is gebaseerd op de gelijknamige roman van Harlan Coben.

Netflix tekende enkele jaren geleden een deal met de Amerikaanse auteur Harlan Coben om veertien van zijn romans te verfilmen. Enkele daarvan zijn de afgelopen jaren al verschenen. Het gaat daarbij om de series The Stranger, The Woods, The Innocent, Gone For Good en Stay Close. Op 1 januari verschijnt de nieuwste serie Fool Me Once.

Fool Me Once

Fool Me Once volgt Maya Stern (Michelle Keegan), wiens echtgenoot Joe Burkett (Richard Armitage) vermoord wordt. Maar wanneer ze een camera installeert in de kamer van haar dochtertje duikt op de beelden plots haar overleden man op. Maya begint te twijfelen of haar man wel echt overleden is en schakelt de hulp in van detective Sami Kierce (Adeel Akhtar), die ook zelf geheimen met zich meedraagt. Ondertussen zijn ook Maya’s nicht en neef Abby en Daniel op zoek naar antwoorden over de moord op hun moeder enkele maanden eerder, waarbij er mogelijk een link is met de dood (of gefakete dood) van Joe.

De hoofdrol in Fool Me Once wordt gespeeld door Michelle Keegan (Coronation Street, Our Girl). Daarnaast zijn ook Richard Armitage (The Hobbit, Hannibal), Adeel Akhtar (Enola Holmes, Sweet Tooth) en Joanna Lumley (Absolutely Fabulous, Ella Enchanted) te zien in de reeks.

Fool Me Once zal bestaan uit acht afleveringen die allemaal te vinden zullen zijn op Netflix vanaf maandag 1 januari 2024.

Bekijk hier de officiële trailer voor Fool Me Once:

Fool Me Once verschijnt op maandag 1 januari 2024 op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...