‘Sweet Tooth’ krijgt derde en laatste seizoen

Het tweede seizoen van Sweet Tooth is nog maar net gelanceerd, maar Netflix maakte zonet bekend dat er nog een derde en laatste seizoen zal volgen. De fantasyserie is sinds 2021 te zien op de streamingdienst en krijgt van zowel het publiek als de critici hoge scores.

Na een wachttijd van ongeveer twee jaar werden de fans van Sweet Tooth eind vorige maand eindelijk beloond met een nieuw seizoen van de reeks. Daarin was vooral te zien hoe Gus (Christian Convery) probeerde te ontsnappen aan een groep wetenschappers. Maar ook zijn moeder, waar hij al sinds het eerste seizoen naar op zoek is, maakte opnieuw haar opwachting.

Om het verhaal af te sluiten, maakte Netflix zonet bekend dat de reeks nog een derde en laatste seizoen krijgt.

Sweet Tooth

Sweet Tooth speelt zich The Last of Us-gewijs af in een ‘dystopische’ toekomst waarbij het grootste deel van de mensheid overleed door een virus. Samen met het virus duiken er ook plots hybride baby’s op. Het gaat daarbij om baby’s die half mens, half dier zijn. Een van die hybrides is Gus.

Wanneer Gus (Christian Convery) negen jaar oud is, overlijdt z’n vader en blijft hij alleen achter. Hij vindt wel een doosje met een foto van z’n moeder met het woord ‘Colorado’. Gus besluit daarom om z’n mama op te zoeken, maar dan loopt het fout.

Hij en andere hybrids worden gevangengenomen door wetenschappers die beweren dat hybrids de oplossing zijn tegen het virus. Maar daarvoor moeten ze wel sterven. Zowel zijn vriend Tommy Jepperd (Nonso Anozie) als zijn moeder doen er alles aan om Gus en de anderen terug te vinden en te helpen.

Laatste seizoen

Slechts één week na de release van het tweede seizoen heeft Netflix dus al aangekondigd dat er nog een derde zal volgen. Dat wordt ook meteen het laatste. “Seizoen 3 wordt een groot nieuw avontuur en we hopen dat het een goed einde is van dit epische verhaal. Gus gaat een kant van de wereld leren kennen die hij in zowel seizoen 1 als 2 nog niet heeft gezien”, vertelt producer Jim Mickle aan Variety. Een exacte releasedatum is er nog niet, al laat Netflix wel weten dat de opnames ondertussen al zijn afgerond.

Meer
Lees meer...