‘Sweet Tooth’ seizoen 2 vanaf nu op Netflix

Het is eindelijk zover. Na lang wachten kunnen fans van de reeks Sweet Tooth eindelijk op Netflix terecht voor het tweede seizoen. Eerder deelde de streamingdienst al een korte teaser. Daarin kregen we te zien dat Gus en de andere hybrids sterk in hun schoenen zullen moeten staan om te ontsnappen aan het kwaad.

Sweet Tooth speelt zich The Last of Us-gewijs af in een ‘dystopische’ toekomst waarbij het grootste deel van de mensheid overleed door een virus. Samen met het virus duiken er ook plots hybride baby’s op. Het gaat daarbij om baby’s die half mens, half dier zijn. Een van die hybrides is Gus.

Wanneer Gus (Christian Convery) negen jaar oud is, overlijdt z’n vader en blijft hij alleen achter. Hij vindt wel een doosje met een foto van z’n moeder met het woord ‘Colorado’. Gus besluit daarom om z’n mama op te zoeken.

Seizoen 2

Bijna een jaar geleden liet Netflix weten dat de opnames van Sweet Tooth seizoen 2 waren afgelopen. Fans hoopten dan ook dat de nieuwe afleveringen snel zouden verschijnen, maar dat bleek uiteindelijk niet het geval. Maar nu zijn ze er dus eindelijk. En in dat tweede seizoen lijkt Gus’ moeder ook wel degelijk een grote rol te spelen. In een eerste trailer zagen fans namelijk al meteen dat de moeder haar best doet om haar zoon te vinden.

Maar voor Gus zelf ziet het er niet goed uit. Hij wordt namelijk samen met zijn vrienden en andere hybrids gevangen genomen door wetenschappers die geloven dat zij de basis vormen voor een geneesmiddel. De vraag is dus of de kinderen op tijd kunnen ontsnappen en of er een andere oplossing kan gevonden worden voor het virus.

Bekijk de trailer hier:

Bekijk onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...