Tickets finale ‘De Mol’ in Kinepolis vanaf morgen te koop!

Sinds vandaag kennen we de startdatum van De Mol en daardoor weten we ook wanneer het nieuwe seizoen zal eindigen. De finale van De Mol gaat door op 7 mei 2023 en wie er snel genoeg bij is, zal de finale live kunnen bekijken vanuit Kinepolis Antwerpen. Tickets zijn vanaf morgen, maandag 27 februari 2023, te koop.

De zoektocht naar De Mol gaat van start op zondag 19 maart 2023. Het nieuwe seizoen zal opnieuw bestaan uit acht afleveringen, waardoor de laatste uitgezonden zal worden op zondag 7 mei 2023. Je kan de finale ook volgen in het bijzijn van Gilles De Coster en de kandidaten van De Mol en daarvoor kan je vanaf maandag 27 februari tickets kopen.

Finale De Mol

Vorig jaar pakte De Mol uit met een spectaculaire finale vanuit PALEIS 12. Daar werd de identiteit van De Mol live bekendgemaakt in het bijzijn van duizenden fans. Maar dit jaar gaat het opnieuw om een “normale finale”. Toch kan je deze opnieuw live beleven met De Mol-presentator Gilles De Coster, Café De Mol-presentator Dennis Xhaët, de kandidaten van het nieuwe seizoen én de mol in hoogsteigen persoon.

De finale van De Mol zal opnieuw live uitgezonden worden in Kinepolis Antwerpen. Tickets voor de screening van de finale zijn vanaf morgen, maandag 27 februari 2023, om 10 uur te koop via de website van GoPlay.

Bekijk hier nog eens de eerste teaser voor het nieuwe seizoen van De Mol:

De Mol is vanaf 19 maart 2023 elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Café De Mol is al een weekje eerder, op zondag 12 maart 2023, terug.

Meer
Lees meer...