‘Tien om te Zien’: Deze artiesten zijn te zien in de eerste uitzendingen

De zomer is officieel begonnen en dat betekent dat ook Tien om te Zien binnenkort terugkeert. Enkele weken geleden maakte VTM al heel wat artiesten bekend, maar nu weten we ook wanneer die precies zullen optreden. De zender heeft namelijk de planningen van de eerste week vrijgegeven.

Ook deze zomer keert Tien om te Zien terug naar Westende en op televisie. In juli barst het feest daar maar liefst acht dagen los. Net als vorig jaar wordt het programma gepresenteerd door Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert.

Tijdens de verschillende uitzendingen komen er heel wat artiesten aan bod. Eerder liet de zender al weten dat Clouseau er een speciale concertavond organiseert om hun 40ste verjaardag te vieren en raakte ook bekend dat K3, Marti Pellow, ex-frontman van de wereldband Wet Wet Wet, Suzan & Freek, Metejoor, Maksim & Hannah Mae én Willy Sommers & Wendy Van Wanten al van de partij zullen zijn.

Eerste week

De eerste week van Tien om te Zien gaat op 15 juli van start. Daarna zijn er ook opnames op 16, 17 en 18 juli. Deze ochtend maakte VTM alvast bekend welke artiesten we op welke dag mogen verwachten. Op 15 juli wordt het startschot gegeven door onder andere Mustii, Metejoor, Regi, Camille, Maksim, Omdat Het Kan & Average Rob en Suzan & Freek. De dag nadien, op 16 juli, mogen we dan weer Pommelien Thijs, Marco Schuitmaker, Gert en James en Laura Tesoro verwachten.

Op 17 juli lijkt het programma op dat van de eerste dag. Onder andere Camille, Regi en Metejoor keren terug. Daarnaast komen ook K3 en Tourist LeMC naar de kust. De laatste dag van de week, op 18 juli, staan onder andere Stan Van Samang, Bart Kaëll, Sam Gooris en Aaron Blommaert op het podium.

De uitzendingen van Tien om te Zien zijn vanaf 21 juli elke zondag om 20.35 uur te zien bij VTM.

Meer
Lees meer...