Tinder garandeert fun op festivals met ‘Festival Mode’

Tinder garandeert fun op festivals met ‘Festival Mode’

Een Tinder-date scoren op een festival is niet altijd even gemakkelijk, maar daar komt nu verandering in. De datingapp lanceert de ‘Festival Mode’ om sneller in contact te komen met andere singles die aanwezig zullen zijn op hetzelfde festival als jij. 

De datingapp Tinder weet wat jongeren willen: festivals en … “afspraakjes zonder gevolgen”. Daarom lanceert de app nu de Festival Mode. Tinder-gebruikers kunnen een badge aan hun profiel toevoegen die aangeeft op welke festivals ze aanwezig zullen zijn. Tijdens het swipen kan je al snel zien welke mensen naar dezelfde festivals gaan als jij en misschien beïnvloedt dat je keuze wel.

Alles begint natuurlijk bij een diepgaand gesprek. Zo start je het perfecte Tinder-gesprek.

Festival Mode

Je kan de festival-badges tot drie weken voor het evenement aan je profiel toevoegen. Zo kan je al op voorhand matchen, praten en misschien zelfs al afspreken waar je elkaar op het festivalterrein zal ontmoeten. De Tinder-functie werkt nog specifieker en zorgt ook voor bijvoorbeeld VIP-upgrades en extra merchandise. De datingapp creëerde de Festival Mode niet zomaar: bij Tinder zagen ze het aantal registraties op de app de lucht in schieten tijdens de festivals.

Je denkt best wel twee keer na voor je je op een festival aan een Tinderdate waagt: tijdens Coachella steeg het aantal gevallen van herpes in de buurt met 2.000 procent!

Binnenkort ook in België?

Voorlopig is de Festival Mode nog maar op tien festivals beschikbaar. Die zijn allemaal in de Verenigde Staten, Australië en het Verenigd Koninkrijk gevestigd. Maar niet getreurd! Tinder werkt voor de festivalfunctie samen met wereldwijde evenementenorganisaties AEG Worldwide en Live Nation. Gaat er een belletje rinkelen? Live Nation is één van de grootste concertorganisatoren in België en heeft ook aantal festivals op haar to-dolijstje staan. Dus, wie weet!

Wil je naar een festival maar weet je nog niet welk? Hier vind je de beste festivals van Europa!

Gesponsorde artikelen