‘Today’s Top Fans’ van Spotify toont je van welke artiest jij de grootste fan bent

Spotify heeft alweer een nieuwe feature. Deze keer staat het volledig in het teken van jouw favoriete artiesten. Via een nieuwe website kan je ontdekken wanneer je voor de eerste keer een nummer van je favoriete artiest afspeelde én (heel contronterend) hoeveel uren je al naar de muziek van die artiest hebt geluisterd.

Eigenlijk weet je natuurlijk zelf wel van welke artiest je de grootste fan bent, maar hoe ver het gaat, daar ben je je meestal niet echt bewust van. Gelukkig heeft Spotify nu de antwoorden op al je vragen met Today’s Top Fans.

Ben jij de grootste fan?

Om te vinden van welke artiest jij de grootste fan bent moet je gewoon surfen naar todaystopfans.byspotify.com op desktop of met je smartphone. Op die site moet je je vervolgens inloggen met jet Spotify-account en daarna krijg je alle gegevens te zien.

Eerst krijg je te zien op welke datum je voor de eerste keer naar de artiest luisterde op Spotify. Daarna krijg je de drie nummers waar je het meest naar geluisterd hebt. Op het volgende scherm kom je dan van je meest gespeelde nummer te weten hoeveel keer je het beluisterd hebt. Vervolgens krijg je te zien hoeveel uren en minuten je al naar de muziek van deze artiest hebt geluisterd en tot slot in welk percentage van de topfans je je bevindt.

Vervolgens kan je de informatie van de rest van je top 4 favoriete artiesten ook nog bekijken.

BTS Spotify top fan
Spotify
Meer
Lees meer...