Tourist LeMC verrast Suzan & Freek met een onverwacht duet in ‘Liefde voor Muziek’

Het tiende seizoen van Liefde voor Muziek zit over de helft. Deze week krijgen de kijkers al de zesde aflevering te zien en daarin wordt het Nederlandse duo Suzan & Freek gevierd. Daarbij zorgt Tourist LeMC opnieuw voor een opvallende versie van een song. En daarvoor heeft hij zelfs de hulp van Laura Tesoro ingeroepen.

443 covers en 62 artiesten hebben we de afgelopen negen seizoenen al te zien gekregen in Liefde voor Muziek en dus was het tijd voor een jubileumeditie. Daarvoor selecteerden de makers van elk van de voorbije seizoenen één artiest die terugkeert.

Stan Van Samang (seizoen 1), Johannes Genard van School is Cool (seizoen 2), Clouseau (seizoen 3), Jasper Steverlinck (seizoen 4), Laura Tesoro (seizoen 5), Regi (seizoen 6), Tourist LeMC (seizoen 7), Suzan & Freek (seizoen 8) en K3 (seizoen 9) trokken samen naar Zuid-Frankrijk om er elkaars muziek én het jubileum te vieren.

Tourist LeMC

Na Regi, Laura Tesoro, Clouseau, K3 en School is Cool is het deze week aan Suzan & Freek om achterover te leunen. Wat zij precies zullen brengen is al bekend, maar daarbij komt de grootste verrassing zonder twijfel van Tourist LeMC.

De Antwerpenaar kiest voor Gedeeld Door Ons. Daarbij staat hij niet alleen op het podium, maar verrast hij het duo met een erg bijzonder duet. Plots nodigt hij Laura Tesoro uit op het podium om samen te zingen. Daarbij doopt hij de song om tot het lied Soms.

Bekijk het optreden hier:

Liefde voor Muziek is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...