Officiële trailer ‘I Am Not Okay With This’ toont perfecte mix tussen ‘Stranger Things’ en ‘The End of the F***ing World’

I Am Not Okay With This
Netflix

Binnenkort verschijnt I Am Not Okay With This op Netflix. De nieuwe reeks wordt gemaakt door de makers van Stranger Things en The End of the F***ing World. En dat is er duidelijk aan te merken. I Am Not Okay With This vormt de perfecte combinatie tussen de twee populaire reeksen.

Heb jij je ooit al eens afgevraagd hoe de combinatie tussen Stranger Things en The End of the F***ing World er zou uitzien? Dan moet je daar nu niet langer over nadenken, want met I Am Not Okay With This heeft Netflix het antwoord klaar.

I Am Not Okay With This

I Am Not Okay With This is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Charles Forsman. Die naam kan misschien een belletje doen rinkelen, want hij heeft ook de graphic novel The End of the F***ing World geschreven. En je merkt duidelijk dat de twee reeksen van dezelfde hand zijn.

In I Am Not Okay With This volgen we Sydney, een tiener die – Alyssa-gewijs – haar leven haat. Ze heeft last van moodswings en heeft een allegaartje van vrienden. Maar sinds de dood van haar vader gebeuren er vreemde dingen in het leven van Sydney. Ze heeft paranormale krachten die ze maar moeilijk onder controle krijgt.

Makers van Strangers Things en The End of the F***ing World

Dat I Am Not Okay With This vergelijkbaar is met Stranger Things en The End of the F***ing World mag niet als een verrassing komen. Voor de nieuwe reeks bundelden de makers van de twee razend populaire Netflix-reeksen namelijk hun krachten voor een nieuwe reeks met net zoals in de andere twee reeksen een jonge cast.

Specifiek gaat het om de producers van Stranger Things (Shawn Levy, Dan Cohen) en de regisseur van The End of the F***ing World (Jonathan Entwistle). En zij hebben dus duidelijk ook hun stempel gedrukt op deze reeks. Zo zie je de bovennatuurlijke elementen van Stranger Things en de herkenbare filmstijl van The End of the F***ing World al duidelijk naar voren komen in de trailer.

Bekijk hier de officiële trailer van I Am Not Okay With This:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen